- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
Speeedfire #33777 üzenetére
Hát halottól nem sokat lehet tanulni, az tény
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Speeedfire #33769 üzenetére
Vagy akkor már xbox rocksmith....yousician...
-
FockeWulf
tag
válasz
A lehető legrosszabbat találtad meg. Arra a "gitarozom" vagy régebbi nevén "gitaregyetem" nevű projektre nem szabad pénzt költeni. De még az ingyenes videói sem ajánlottak...egyszerűen full össze-vissza, mindenféle ritmus nélkül magyaráz, s a 10-edik oktató anyagát is úgy kezdi, hogy a "fentről a negyedik húrra, a 4-es bundon tedd le az ujjad..." rettenet....
Fentebb linkelte valaki a justinguitar-csatornát...okosabb azt nézegetni -
válasz
Szerintem online anyagra a mai időben meggondolatlanság költeni. Annyi cucc van fent mindenütt a neten, legyen fekete vagy fehér anyag. Rogyásig, az előbb valaki linkelt is egy jó oldalt.
Én aszondom, hogy éveket "elbasztam" online anyagokkal. Ellenben egy tanár 5-10 alkalma meg óriásit adott. Miután belém verte a tudást, azóta az online anyagokat is sokkal jobban tudom magaménak tenni. Egyszerűen olyan dolgokat csinál/mond egy tanár amit nem látsz leírva, vagy ha igen akkor se érted, vagy másképp értelmezed. A tanár megfogja az ujjaidat, megfogja a csuklódat, helyreteszi, lazít rajta, ott van lát, rögtön kijavít ha kell. Online soha.
Én is amondó vagyok mint a többiek, kell egy tanás, csinálsz mondjuk 10 alkalmat, aztán ha már annyira magabiztosnak érzed megad akkor menj a magad útjára, keress anyagokat a neten tudomisén. Vagy tégy egy szünetet és menj vissza hozzá ma megint megrekedtél egy szinten. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Speeedfire #33767 üzenetére
Biztos nem!!! Több helyen hülyének néznek és félrevezetnek. Egy jó gitártanár 3500-4000 forint körül van, én mind ekörül találtam és 3500-ért profi volt, korrekt és hozzáértő. Ezek rögtön 9800-al számolnak, hogy kijöjjön a matek. A listában van szám, ami kétszer szerepel, hogy látvány is legyen...
Én inkább tanárhoz mennék, kéthetente mondjuk egy alkalommal, 3500-ért... közte napi fél óra gyakorlás.
-
Eastman
addikt
válasz
Speeedfire #33728 üzenetére
És a régiek?
Kitartást, menni fog! Majd ha a húsz éves bőrkeményedések öt nap alatt leáznak az ujjaid végéről Hajdúszoboszlón, az a dráma.
-
Alexios
veterán
válasz
Speeedfire #33720 üzenetére
Örs környékén én Imihez járok a kezdetek óta, havi 12k, hétfő, pentek és vasárnap tanít ott, személy szerint abszolút ajánlom, imigitarsuli név alatt ratalalsz
-
FockeWulf
tag
válasz
Speeedfire #33720 üzenetére
Egy JÓ tanárt semmilyen könyv, vagy youtube nem pótol. Ha lehetőségd van, én azt ajánlom járj el tanárhoz, közben lehet yt-videókról, könyvekből is okosodni mellette.
-
consono
nagyúr
válasz
Speeedfire #33718 üzenetére
Arra nincs ötletem, tanárhoz sosem jártam
-
consono
nagyúr
válasz
Speeedfire #33707 üzenetére
Ha net, akkor egyértelműen http://justinguitar.com!
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #33702 üzenetére
Ez elég gyors volt. Jófogáson találtam egy Ibanez V50NJP-LVS Jam Pack-et. Rá is repültem. Kicsit tudtam alkudni is, meg egy könyvet is kaptam mellé.
Laikusként azt mondom, hogy szerintem rendben van. A bundoknál látok némi korróziót, de szerintem egy kis ecetes rongy lehozza (szabad?).Ha tanár, akit kit ajánlotok pesten? Főként zugló környéke, vagy esetleg örs. Vagy yt csatorna, vagy bármi egyéb?
-
FockeWulf
tag
válasz
Speeedfire #33700 üzenetére
Igen, ezek a fémhúrosok mind jó kis használható gítyók. A Yamahát nem próbáltam ezek közül, de arról is általában jók a vélemények ezt a modellt illetőleg.
Nézz szét a GS fanatic oldalon, de akár a Jófogáson is ki lehet néha fogni jó dolgokat... -
FockeWulf
tag
válasz
Speeedfire #33698 üzenetére
Ha jó állapotban, megvigyázva találsz használtat, talán még jobban is jársz. Egyedül a bundok kopottsága amire érdemes figyelni... De sok gitár van a használt piacon, melyek alig lettek nyúzva. A tulaj ráunt a gitározásra, másikat vett, stb...
Fémhúros vagy nylonos kellenne? -
FockeWulf
tag
válasz
Speeedfire #33696 üzenetére
20-30 ezer között nem nagyon veszel használható fémhúros akusztikus gitárt. Talán használtan egy Cort AD810-est, vagy Epiphone DR-100-ast...
Ha nylonhúrost vennél akkor 25-30 környékén kezdésnek jóka Valenciák, Horák, Yamahák (kicsivel 30 felett). -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Speeedfire #33694 üzenetére
Egy nagyjábóli pénzügyi keretet ha mondanál, sokkal könnyebb lenne a tanácsadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged