- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoliHero
tag
válasz
RoliHero #47371 üzenetére
Illetve még abban szeretnék segítséget kérni, hogy ha veszek egy Behringer UMC202HD hangkártyát amibe a pc hangfalat (2.1) szeretném csatlakoztatni akkor hogyan oldjam meg hogy szóljon a mély is? Mivel csak a jobb és a bal oldali hangfal csatlakoztatható külön külön.
Ez meg a hangfalam:
A felső left, right kábel egyesül és 1 jack lesz belőle:
A mély meg külön megy bele, szóval csak akkor mükszik ha ezt az egyet csatlakoztatnám.
De ha jól sejtem nem lehet megoldani
-
Moleman
addikt
válasz
RoliHero #47371 üzenetére
Én nem nagyon tapasztaltam különbséget.
Van pár nagyon régi (16 éves) szép vastag hangszerkábelem, a mai napig hibátlanok. Az utóbbi időben ilyenekből táraztam be, akciósan 1521 forintért, ez is nagyon jó minőségű.
Ez a Warwick volt az egyetlen kábel, amivel problémám volt, már többször újra kellett forrasztani, folyton kontaktos lesz, pedig amúgy masszívnak tűnt.Vicces módon viszont a legtöbbet ezt a vékony fröccsöntött műanyag gagyit használom a hangkártyával, amit ajándékba kaptam a basszusgitáromhoz 12 éve, ezt nem sajnálom, ha átgurulok rajta a székkel. Igazából nem érzem, hogy rosszabb lenne.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
RoliHero #47271 üzenetére
ahogy nézem a yt videokat valahol a chain elején lehet beállítani, hogy a bejövő jel hogy viselkedjen.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
RoliHero #47267 üzenetére
Valahol minden ilyenben be lehet állítani a mono bemenetet, hogy az Ampliban hol azt nem tudom, sok éve láttam utoljára. Külső karinál is lehet jobb/bal csatornába tenni a hangot, nem azon múlik. Az biztos, hogy ezt nem az asio driver paneljén kell kapcsolni hanem valahol az Ampliban.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
RoliHero #47251 üzenetére
tedd fel az asio4all drivert
Utána dugd be a roksmithst, inditsd el az AmpliTube-ot, menj az 1 képedhez, itt ne a winaudiot hanem az asio4allt válaszd ki. Utána lesz valami errefelé lehetőség amivel meg tudod nyitni az asio4all felületért (ezt a progit nem ismerem) ha ez megvan akkor váltsd át az asio4all beállításait bővítettre a jobbalsó oldali villáskulccsal. Elvileg ott lesz az összes ki és bemenet egymás alatt lenyithatóan. Itt kijelölöd, hogy bemenet a kábel, kimenet az alaplapi kártyád valahogy így:aztán az Ampliban is beállitod ugyanezeket ha magától nemteszi meg
-
Moleman
addikt
válasz
RoliHero #46991 üzenetére
Ha használt is szóba jöhet, akkor ki lehet fogni nagyon jó vételeket, 60k alatt nekem pl most ez a kettő lenne szimpatikus: [Cort] [Samick]
Mivel használták már előtted, jó eséllyel be is vannak állítva, remélhetőleg jól.
A Cort szerintem különösen jó vétel, az új árának a feléért kapsz egy szinte új gitárt. Ha nem 430 km-re lenne, magamnak is megvenném 14-ediknek.Persze egy használt gitár vásárlása esetén nem árt vinni magaddal valakit, aki meg tudja állapítani, hogy tényleg hibátlan-e.
-
válasz
RoliHero #46991 üzenetére
Mások majd ajánlanak jobbakat 60-ért ha tudnak, én sajnos nem tudom az otthoni választékot meg árakat.
Annyi baromi jó lenne, ha be tudnád állíttatni a boltban ahol veszed. Próbálj olyan boltot keresni, ahol beállítják neked a hangszert mielőtt átvennéd. Remélhetőleg van hely aki megcsinálja ingyen, ha nincs akkor próbálj kérni rá valami kedvezményt és állíttasd be. Egy ilyen alap hangszernél baromi sokat tud számítani egy beállítás. -
válasz
RoliHero #46988 üzenetére
Szerintem a BK az, hogy fekete (black).
LRL-re azt írják, hogy Indian Laurel a fogólap, de nem vagyok száz százalékig biztos benne, hogy csak ennyit jelentene. Ez egy fa fajta, fingom nincs mi a magyar neve.
Remélem segítettem. Szerintem semmi különbség nincs ilyen kategóriás gityónál, ha Bullet-et szeretnél venni, akkor vedd azt amelyik a legjobban tetszik.
Ha nyitott vagy más hangszerre is mint a Squier, vagy esetleg tudsz nyújtani a büdzsén, akkor szerintem érdemes mást venni helyette.re: Goose-T
HSS-t nem is kérdezte, HT-t sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest