- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Archanon #6475 üzenetére
Magyar? Nem is tudom, Muszty-Dobay gitáriskola. De egyébként nem kell hatalmas angoltudás, nézd mit csinál a pali és utánozd
Régebben a gitartanfolyam.hu-t ajánlottam, de az átalakult, most nem tudom mi van vele. Regisztráltatni akar velem, ahhoz meg lusta vagyokEastman: Thxthx!
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Archanon #6472 üzenetére
Na igen, ez nem klasszikus gitár
Akusztikus gitár az, amelyiket arra terveztek, hogy hangszedők, meg erősítők és hasonló elektronikus cifraságok nélkül (is) képes legyen hangszerként üzemelniEgyszerűbben és régiesen kifejezve: a dobgitárok az akusztikus gitárok. Akusztikus gitárokon belül így vannak klasszikus gitárok, széles, lapos fogólappal, nagy húrtávolságokkal és nylon húrokkal és vannak fémhúros (vagy western) akusztikusok, vékonyabb, görbült fogólappal, kisebb húrtávolságokkal és fém húrokkal.
Régebben linkeltem x+1 oldalt, ha ilyen kérdés felmerült, most viszont egyetlen egyet fogok, és nagyon erősen (!!) javaslom, hogy haladj türelmesen, lassan sorban a tematikáján. Igen jól van felépítve, és nagyon klasszul végigvezet egy szintig a gitártanulás folyamatán. Ez pedig a justinguitar.com, amit innen, a beginner résznél érdemes kezdeni (értelemszerűen). Mindegyik leckéhez tartozik videó is
Lényeg a lényeg: ne kapkodj, ne akarj előrerohanni, abból jó nem fog kisülni, ne próbálj (legalábbis az elején) x féle helyről tanulni, mert az kb. azonos az előrerohanással, vagy ha véletlen nem, akkor is csak kavarodás lehet belőle, hanem használd az itteni tematikát, és haladj végig rajta -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged