- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Még egy éve sincs, hogy Zalaegerszegre költöztem, ezalatt még nemigen sikerült sok zenészt megismernem. Ha Győrött vagy Törökszentmiklóson laknék, akkor seperc alatt össze tudnék hozni egy bandát, de így nehezebb a helyzetem. Egyébként zenéltem már együtt haverokkal sokat, volt 2 zenekarom, de sajnos az volt a baj, hogy nem mindenki szerette azt csinálni, amit én, mindenkinek más ízlése volt. Ha előre megmondom, hogy mit akarok játszani, eggyel csökkentem a lehetséges konfliktusok forrásait. Ha nem olyan nagy haver az, akivel zenélek, akkor könnyebb kirúgni is a bandából, ha esetleg nem teljesít az elvárásoknak megfelelően. Érted már? Szeretnék némileg vezető szerepet játszani a bandában, mert a dolgok megfelelő kézben tartása nélkül csak káosz lesz minden próbából. Tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hyundai, Kia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tesla topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs