- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Google Pixel topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Még egy éve sincs, hogy Zalaegerszegre költöztem, ezalatt még nemigen sikerült sok zenészt megismernem. Ha Győrött vagy Törökszentmiklóson laknék, akkor seperc alatt össze tudnék hozni egy bandát, de így nehezebb a helyzetem. Egyébként zenéltem már együtt haverokkal sokat, volt 2 zenekarom, de sajnos az volt a baj, hogy nem mindenki szerette azt csinálni, amit én, mindenkinek más ízlése volt. Ha előre megmondom, hogy mit akarok játszani, eggyel csökkentem a lehetséges konfliktusok forrásait. Ha nem olyan nagy haver az, akivel zenélek, akkor könnyebb kirúgni is a bandából, ha esetleg nem teljesít az elvárásoknak megfelelően. Érted már? Szeretnék némileg vezető szerepet játszani a bandában, mert a dolgok megfelelő kézben tartása nélkül csak káosz lesz minden próbából. Tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Intel Core I5 7500 félkonfig RAM nélkül + olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest