- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
válasz
Geripapa #559 üzenetére
Igen, erre mar en is ralelltem.
Videokat is nezek, de valahogy nem erzek ra. Nem sikerul olyan fenykepet osszehoznom, amit a kezdofotosok topicba be tudnek rakniEgyebkent van aki hasznalta fotoszerkesztesre a gimpet es a lightningroomot is? A gimp mennyire van lemaradva tole?
Linuxot hasznalok, igy a lightningroom ezert sem opcio, meg az ara miatt sem. Pedig talan nekem diakkent olcsobb. -
válasz
Geripapa #505 üzenetére
Csináltam egy 20x20-as képet, aminek az első sorát és oszlopát kiszíneztem feketére, majd azzal ismétlődően kitöltöttem egy réteget. Annyival gyorsítottam a munkát, hogy miután elhelyeztem kettőt a rétegen, azt másoltam tovább, majd 4-et, aztán 8-at, stb.
Ezután csináltam egy 100x100-as képet is, ahol az első két oszlopot és az első két sort színeztem ki, és egy másik réteget meg ezzel töltöttem ki.
Ennyi az egész -
-
mrobes
tag
válasz
Geripapa #489 üzenetére
Köszi, ez elég jól használható megoldás, de még így is bonyolultabb, mint a Win10 beépített nézegetőjével.
Bár valószínűleg jobb eredmény is érhető el így a Gimpben.(#490) gyulank : Majd még próbálom ezt a szín szerinti kijelölést is, bár elég furán rajzolja körbe a széleket.
A pipettát azért írtam, mert az tűnt a legkézenfekvőbb megoldásnak, hogy a kép egy pontjáról veszek egy mintát és akkor azt módosítom.
Így nem kellene az összes csatornát módosítgatnom, hogy megtaláljam a nekem szükséges színt.De még szétnézek a plug-inek között is, hátha találok valami érdekeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest