- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrobes
tag
A színcserét nem tudtam használni, mert a teljes képet átszínezi a kiválasztott színre.
Amikor az egyéni színt választom, akkor bejön az első ablak amit linkeltél, itt a pipettával ki is tudom választani szépen a nekem szükséges színt. A csatornákhoz tartozó értékek is megjelennek.
De sajnos ezt másra nem tudom használni, mint az egész képet, vagy egy kijelölt részét átszínezi ezzel a színnel.
Ezt a kiválasztott szín meg máshol már nem használható, legalábbis én nem jöttem rá, hogyan kellene. -
mrobes
tag
válasz
Geripapa #489 üzenetére
Köszi, ez elég jól használható megoldás, de még így is bonyolultabb, mint a Win10 beépített nézegetőjével.
Bár valószínűleg jobb eredmény is érhető el így a Gimpben.(#490) gyulank : Majd még próbálom ezt a szín szerinti kijelölést is, bár elég furán rajzolja körbe a széleket.
A pipettát azért írtam, mert az tűnt a legkézenfekvőbb megoldásnak, hogy a kép egy pontjáról veszek egy mintát és akkor azt módosítom.
Így nem kellene az összes csatornát módosítgatnom, hogy megtaláljam a nekem szükséges színt.De még szétnézek a plug-inek között is, hátha találok valami érdekeset.
-
mrobes
tag
válasz
sz.balazs.95 #487 üzenetére
Kár!
Pedig szerintem jó kis ficsőr. -
mrobes
tag
válasz
sz.balazs.95 #485 üzenetére
(#484) gyulank : Nem erre gondoltam, lehet, nem jól fogalmaztam.
Olyan egyszerű megoldásra gondoltam, mint a Win10 képnézegetőjében a szín élénkítés.
Tehát a képen egy tetszőleges szín erőteljesebbé tétele.
Az első kép az eredeti, a másik kettőn negatív, majd pozitív írányba tekertem el csúszkát.A képen a kis rügyre vittem a pipettát, így azt a színt tudtam módosítani.
Hasonlót megoldást keresek a Gimpben.
-
mrobes
tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy fotómágus, de olyan opciót keresek a Gimpben, hogy egy képen pipettával felvett színt tudjak élénkíteni vagy halványítani.
Találtam én mindenféle görbézést, telítettséget stb. , de mindig csak alap színeket tudom variálni, vagy az egyensúlyt módosítani.Hogyan tudnám egyszerűen megoldani ezt az egyéni szín módosítást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PayPal
- Posta, csomagküldés
- Hálózati / IP kamera
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest