- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
matteo_szg #108 üzenetére
lesz, de nembaj, szeretem az ilyet
na de hülyét félretéve : valóban necces lesz ez így, de hála az égnek nem engem fognak szekálni. a hoc-os szerkesztőket annál inkább
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Goldmen75 #105 üzenetére
hali
a HOC-ról sokaknak meg van a véleménye, többek között nekem is.
próbáltam lobbizni, hogy legyen máshol meghirdetve, mert volt egy ilyen előérzetem, hogy ilyen cirkusz lesz belőle..... bejött.az eredményeket most péntekig lehet leadni éjfélig, reméljük karácsonyra majd a listába is kikerülnek (ilyen tempóba nem is lepődnék meg rajta).
-
Zé_Mester
őstag
nos, lassan de biztosan nekikezdünk mi is a teszteknek, de előtte egy kis ismerkedés a motyóval
eslő nekifutásra nem is rossz, már alig várom hogy megjöjjön a tesztproci
Gigabyte P55A-UD7 + Core i5 750 @ 230BCLK - SuperPI 32Mnémi finomhangolás és menni fog ez jobban is, meg adok neki egy új rendszert is, mert ennek már eléggé véres a nyaka
-
Zé_Mester
őstag
A P55 Challenge nehézkes indulása miatt a nevezési határidő vége 1 héttel meg lett hosszabbítva, azaz az utolsó időpont az eredmények beküldésére
!!!! 2010 ÁPRILIS 9 (péntek) !!!!
Sok sikert mindenkinek !!!
-
Zé_Mester
őstag
válasz
matteo_szg #67 üzenetére
jelen pillanatban van egy UD7 lapod
-
Zé_Mester
őstag
épp most csinálom a teszteket az X58-assal, meg akarom én is nézni, hogy mi változik ha leveszem. valamit biztos segít, mert melegszik és most nem a HD5670 fűti fel.
mondjuk a múltkor amikor az 5870-ek voltak benne CF-be akkor elég grízes volt, mert szépen melegítették egymást a VGA-vallizakattila : thx, fénypostával küldöm ok ? most nyisd ki az ajtót... mondom most.
mivel zárva volt, ezért most ez nem fog összejönni, pedig én mindent megtettem -
-
Zé_Mester
őstag
válasz
alibaba78 #40 üzenetére
!!!
AZ EREDMÉNYEK BEKÜLDÉSÉNEK HELYE
!!!
Szóval minden nevező a linkre kattanva tudja feltölteni az eredményeit.
Sok sikert mindenkinek -
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS #36 üzenetére
ehhhh, micsoda kérdéseid vannak
ES proci nem engedélyezett, csak retail procival lehet nevezni.
az UD5 ES lap ami nekem van, nem lesz kipróbálva, metr arra is az vonatkozik mint a procira.ez a procis kérdésed...........na ennek utána kell járnom, de minnyá mondom a választ
-
Zé_Mester
őstag
UD5 ES........kikéri magának
am az UD5 csak másodlagos deszka lesz, amolyan vésztartalék, ha ne adj Isten kivégeznénk az UD7-et
az eredmények beküldésének helye holnapra meglesz, avalamint lesz egy kis kiegészítés a nevezhető lapok terén is, ha minden igaz. ezekre mind-mind holnap tudok csak választ adni. -
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker #19 üzenetére
ha jól vagyok informálva, a franciaországi versenyen mind Rev0.9-es lapok, tehát ES lapok voltak, de ennek holnap utánajárok.
am nem tom ki volt az az elmebeteg aki kitalálta ezt az IBT baromságot, de kíváncsi vagyok nálunk mit fog alkotni a technika. ha megsül, akkor mágjára rakom az egész kócerájt, az 100%
-
-
Zé_Mester
őstag
egy kis kiegészítés az első hsz-hez :
További szabályok:
1. A versenyzők a megadott időn belül akárhányszor frissíthetik aktuális legjobb eredményüket.
2. A fent közzétett pontszámítási rendszer alapján a verseny végén legalacsonyabb időeredménnyel rendelkező versenyző nyer.
3. A versenyzőknek két képernyőmentést kell beküldeniük eredményenként, egyiket az Intel Burn Test-ről, a másikat pedig a Super Pi 1M-ről.
4. A versenyzőknek az eredményeik mellé egy fotót is mellékelniük kell a teszteket futtató rendszerről.
5. A több néven regisztráló és/vagy eredményeket beküldő versenyzőket azonnal kizárjuk.
6. Minden versenyzőnek rendelkeznie kell a beküldött eredményeiket tartalmazó képernyőmentésekkel. -
Zé_Mester
őstag
válasz
lizakattila #8 üzenetére
de érdemes megpróbálni, mert ki tudja, lehet a "nagyok" épp nem érnek majd rá, vagy nem úgy jön össze a dolog, ahogy tervezik és nem lesz eredményük.
Overlocker : nyugi, még én se láttam csak tegnap este mikor írtam a hsz-t
toyone : köszönöm szépen
az IBT gyilok lesz, de hátha nem annyira, mint ahogy azt gondoljuk
subaruwrc : csak akkor lesz nevezhető eredmény, ha mind a 2 tesztprogramnak megvan a végeredménye. a pontszámítás az 1. hsz-ben leírt módon zajlik, természetesen a kisebb időeredmény lesz a jobb
az eredményeket majd nemsokára postolom, hogy hova kell küldeni, arról még én se kaptam semmi infót -
Zé_Mester
őstag
válasz
lizakattila #2 üzenetére
szia
nem, nem lesznek külön kategóriák, mindenki 1 listába kerül, processzor típustól , hűtéstől és minden egyébtől eltekintve.
-
Zé_Mester
őstag
Köszöntök mindenkit.
Az új topicot azért hoztam létre, mert több fórumtémát is érintene a dolog és nem szeretném mindenhova ugyanazt bemásolni, egyszerűbb ha van egy saját topicja a témának, ahol a kérdésekre is mindenki megkapja a választ.Nos, ahogy a címben is láthatjátok, a GIGABYTE a napokban indít egy versenyt, melynek alapját a tavalyi év végén megjelent P55 alaplapok képezik.
Nézzük tehát a verseny feltételeit, szabályokat és a díjazást.
Verseny szabályzat:
1.: A versenyre CSAK GIGABYTE P55 (Socket 1156) lappal lehet nevezni. A nevezhető alaplapok listáját megtaláljátok a Gigabyte honlapján a P55 kategória keretében.
2.: Az engedélyezett processzorok :
- Intel Core i3 530 / 540
- Intel Core i5 650 / 660 / 661 / 670 / 750.
A versenyre i7 processzorok nevezése nem lehetséges !!!
3.: : Egyéb hardver korlátozások nincsenek a versenyen, a videókártya, memória...., és operációs rendszer mindenki számára szabadon választható.
4.: A versenyre készített eredmény leadási határideje :2010.03.19 - 2010.04.02 (éjfél) !!!
A később érkező eredmények nem kerülnek be az összesítésbe!
5.: Hűtés minden kategóriában engedélyezett : légl, víz, szárazjég, kompresszor és folyékony nitrogén egyaránt alkalmazható.
6.: Hardver moddolás szintén engedélyezett (VMod, VDrop.....bármi).Tesztprogramok :
1.: Intel Burn Test
Beállítások:
- Stress level: Standard
- Times to run: 5
- Threads: No limitation
- A képernyő mentésnek tartalmaznia kell az Intel Burn Test teljes ablakát a katpott eredmény ablakkal együtt, ezen kívül 3 darab CPU-Z ablak feltüntetése kötelező, melyeken a processzor, az alaplap és a memória füleknek kell látszódnia (teljes méretben)minta
Intel Burn Test futtatása : a Start gombra kattanva a program 5 loop-on keresztül fut és számolja az eltelt időt (másodperc) és sebességet (Gflops). A teszt lefutása után megjelenik egy új ablak, mely tartalmazza az végső időeredményt. Ha ez megjelenik, a teszt sikeresen lefutott (a kevesebb időeredmény a gyorsabb).
2.: Super Pi 1M
Beállítások:
- Elfogadott verizó : Super PI / mod1.5 XS
- A program indítása után a Calculate(C) fülre kattanva az előugró kis ablakban válasszuk ki az 1M-et. Katt az OK gombra, melyet egy felugró kis ablak követ, mely közli velünk hogy a program indul. Ok ismét, és a program elkezd számolni. 19 loop-on keresztül számol majd másodpercben, a végeredményt pedig egy kis ablak felugrása jelzi. Az eredmény csak akkor elfogadott ha látszik a teljes számolás lista és a program végét jelző kis ablak (a kevesebb időeredmény a gyorsabb).minta
- A képernyő mentésnek tartalmaznia kell a Super Pi teljes számolós ablakát a futás végét jelző kis ablakkal együtt, ezen kívül 3 darab CPU-Z ablak feltüntetése kötelező, melyeken a processzor, az alaplap és a memória füleknek kell látszódnia (teljes méretben)
A verseny végeredményének számítása :
Eredmény (másodpercben) = Intel Burn Test (másodpercben) / 10 + Super Pi 1M (másodpercben)Példa:
Intel Burn Test score = 119.67 sec
Super Pi 1m time = 10.374 sec
Eredmény = 119.67/10 + 10.374 = 22.341 (sec)Díjazás :
1. helyezett : 1 darab GIGABYTE P55A-UD7 alaplap
2. helyezett : 1 darab GIGABYTE P55A-UD5 alaplap
3. helyezett : ....... (még nem végleges) legyen meglepetésA lehetőség tehát adott, mindenkinek jó tesztelést és sikeres "másodperc" vadászatot kívánok.
ui.: Az eredmények beküldéséről és összesítéséről a fórumban olvashattok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel core I7 8700k
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest