- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Rakd át 800Mhz 5-5-5-15-re ahol illene mennie 1,8-1,9V-on. A sebességkülönbség icipici lesz, a melegedésbeli véleményem szerint jelentős. Alternatív megoldásként tehetsz rá aktív hűtőt is, ha ragaszkodsz a 4-4-4-12-höz....Vagy tehetsz rá hasonló bordát: [link]
Vagy vannak kombinált venti+borda megoldások, pl ez: [link] (A weblap alján, egy 3 ventis cumó, külön lehet kapni, és rá lehet eszkábálni a corsair memók bordájára, de több hasonló megoldást is láttam már, körül kell nézni)
Az a baj, hogy hiába van jó légáramlás a gépedben, ha pont a ramok között nincsen.... -
Gorneck
legenda
Szintetikus tesztekben észreveszed, win alatt is valamennyire...szal azt nem mondanám nem éri meg cserélni...sztem előbb teszteld ki a mostanid és akkor el tudod dönteni...
Biosba MIT menü alatt kell beállítgatni mindent hozzá...2,0-2,1V-tal már lehet próbálkozni meddig bírja 800 felett Cl4be...
Frenky89: Nem. Alig kell neki fesz és a chip alig melegszik amit kapott...
-
meander
tag
Én is gondolkoztam az ET5-ön de lebeszéltek róla. 12% tuning szinte semmi, miért nem csinálod meg biosból? Nekem 50% és stabil.
Továbbra is kérdésem, ha valaki tudja a megoldást, hogy hogyan oldható meg, hogy windows alól ventit állítsak.
Speed fan-nál beállítom, hogy mennyivel mennyen de meg se nyekken. Gondolom bios nem engedi de hosszas próbálkozás után sem tudom, hogy mit kellene átállítani -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged