- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyg
senior tag
válasz
MrChris #42272 üzenetére
Én is azt mondom. Tápon nem szabad spórólni. Kinyírhatja az egész gépet.
Én is kinéztem a tápot (25ezerFt FSP Aurum 550W) amit vennék ha majd gépet újítok.
A mostani tápom is 6-7 évvel ezelőtt 20ezerFt fölött volt.
Majd megölt a guta,mert akkor ez nagyon drága volt.
De nincs is vele problémám. Még egyszeri tuningot is kibírt, procimat húztam fel. De ott is szerintem a deszka volt a gyenge a táp bírta volna. -
robyg
senior tag
válasz
MrChris #42268 üzenetére
Hát én a helyedben vennék egy tápot meg egy alaplapot.
Az én tápom (FSP 500W Bluestorm2) is 6-7 éves.
Tudom könnyen beszélek mert nem nekem hanem neked kell majd összeszedni rá a pénzt.
Uncsim az alaplapot vette meg én meg a tápot neki. Semmilyen porcikám nem kivánta 22.000Ft kifizetni egy tápra. De az ember minél jobban elhúzza annál jobban ráfázik.
Sajnos a pc ilyen mindig akkor jön a gebasz amikor az ember nem áll úgy anyagilag.
-
robyg
senior tag
válasz
MrChris #42264 üzenetére
Hello.
Nem tudom,hogy segít-e.
Uncsimnak volt ilyen problémája. Három (egy ssd két merevlemezes) vinyója volt és csak kettőt látott a lapja.
Panaszkodott még,hogy az integrált hangkártya chipje nem műkődik.Neki nem ilyen lapja volt hanem vlm Asus.
Nekem viszont ilyen lapom van. Minden satát használok és működnek.
Egyszer az integrált hálókártyája rakoncátlankodott. De azóta megy rendesen. Lekopogom.Ha tudod egyik barátodhoz akinek van gépe el kéne vinni a vinyókat és nála letesztelni.
Ha nála működnek akkor az alaplapi sata vezérlővel lehet a gond.Említetted,hogy mintha egyre sűrűbben jelenkezne ez a hiba.
Uncsimnál az volt a hiba,hogy párszor tuningolt és a tápja gyenge volt hozzá. Gigabyte 450Wos táp volt ami valójában nem annyi volt hanem csak 400W.
Végül le kellett cserélnie a lapot mert egyre megbízhatatlanul működött.
Mondtam neki,hogy többet ne is kapcsolja be a gépet nehogy kinyírja a még jó alkatrészeket.
A vgája majdnem rámentValószinű,hogy amikor megzavarta a tápja nem birta. És ilyenkor a rossz táp kinyirhatja a többi alkatrészt. Előszőr csak egy dolgot majd egyre többet lavina szerűen.
Gondolom,hogy te nem tuningoltál. Nem tudom,hogy a tápod miyen márkájú és hány wattos meg mennyi idős.
Esetleg a tápot meg az alaplapot meg kéne nézned közelebbről,hogy a kondik nincsennek-e kicsit felpúposodva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged