- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheImperator #33054 üzenetére
Ha teljes CMOS resetet csinálsz (CMOS clear, elem ki, tápkábel ki, power gomb megnyom, elem vissza, táp vissza) abban is benne van az áramtalanítás.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
TheImperator #33054 üzenetére
Örülök, hogy működik... azonban, hogy mitől, azt én se nem tudom! Csak tapasztalat...
Valami olyasmi lehet, hogy áramtalanítás után plusz diagnosztikát hajt végre a lap, és ennek során észrevesz bizonyos hibákat, amiket áramtalanítás nélkül nem venne észre. Pl. instabil tuning esetén, ilyenkor nagyobb esély van arra, hogy visszaállítja az amúgy stabilnak látszó beállításokat alapra, vagy pl. a "dupla start-os indulás" is ennek köszönhető. Nem szükséges mindig áramtalanítanod, én pl soha se szoktam. -
Pancsermeste
őstag
válasz
TheImperator #33049 üzenetére
lehet, h elég lesz fél percre kikapcsolni.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
TheImperator #33043 üzenetére
Csak áramtalanítsd a gépet egy kis időre, és jó lesz az!
-
stigma
addikt
válasz
TheImperator #33034 üzenetére
Hát a szaggatás nem hiszem amiatt lehetett, hanem inkább hogy talán a 4850es karid túlmelegedhetett esetleg mert azt tudom a 4850ös szériáról nem min gyártó gondoskodik a normális hűtésről, és több óra játék után eléggé forró lesz 80-90 fokos.
hogy az órajeled miért vehette vissza elsőre nem tudom, de mondjuk tunniingoláshoz normális Hűtés ajánlott, mondjuk CM Hypertx2,212 vagy nemtudom ettől felfele.
Én mondjuk E6750em ugyanigy nem tudtam húzni mikor gyári coolerem volt pár napig nem értem el vele a 3ghz-t csak 2.8-at.
Próbálj mindent visszaállítani, ha fagy vagy kékhalál akkor memóknak,procinak egy pici feszt adj max.Ha nem indulnak így sem akkor egyenlőre passzolok.
magasabb FSB nál (g)mhc-nek is kell adni feszt de szerintem nálad ezt most kilöjjük mert nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest