- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pety
senior tag
Ez a jelenség már ismerős számomra.Igaz én XP-vel használtam egy 80 és egy 250GB os winyót,utána a 250GB os ra Vistát szerettem volna telepíteni és hasonló szöveg fogadott,mondom akkor próba xp vel de megint ugyanaz.Valószínűleg nálad is ez a helyzet az XP először dinamikus lemezzé alakította a winyót aminek ugyan ntfs a fájlformátuma,de telepíteni nem tudsz windows rá.A megoldás az,hogy valahol futó win alól letöltöd a Seagate wizard nevű programját majd avval legyalulod a 250GB winyódat,hogy ne dinamikus lemez legyen utána menni fog a telepítés.
-
Ace Ventura
addikt
Akkor már csak 1 megoldás van.Régi XP-t próbálsz felerőltetni, amibe nincs beleintegrálva a sata vezérlő, és nem ismeri fel a hdd-det.Ezt könnyen meg tudod nézni.Szedd ki a sata vinyót, és dugd fel az IDE-t a 80 eres kábellel, és telepits.Ennyi lesz az egész.Ja és nézz egy újabb wint.
-
Ace Ventura
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest