Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #12498 üzenetére
hmm lehet mégsem onnan jön, nem tudom beazonosítani a forrást
ebben a fázisban a legdúrvább -
válasz
Gorneck #12467 üzenetére
tuning van igen 2ghz@3ghz , feszt nem emeltem
huto az gyari . de semmit sem jelent ugyanis nekem van a vilaon a legjobb hazhutesem >> 12cm es venti a haz oldalaban pont a cpuventire fujja a hideget szoval az vagy -10fokna de most komolyan , sok ez az elteres 2progi kozott
Oh most veszem eszre ,hogy a core temp cpu voltagenek 1,325V ot ir az everest meg 1,2960 at
Na ez is erdekes (biosban auton van a fesz , szal fogalmam sincs mennyi alapbol )
-
janos666
nagyúr
válasz
Gorneck #12434 üzenetére
Mert a te hozzászolásod folytatásaként jött...
Ahogy ennek az üzenetnek is a további sorai.Én az első Gainwad féle GoldenSample GTS-emmel voltmod nélkül tudtam 710Mhz-es GPU-t szinkronbanhúzva a shadereket (asszem azok érték el a küszöböt 1700 valahányon ahonnanbugzik). Az A3-as rev volt, úgyhogy alószinűleg egy hibás blokk miatt leselejtezett 8800 Ultrának szánt példány volt. Szóval 710-től többet ne várj, de GTX-en voltmoddal elérhető.
Viszont rövöd ideig tartott az öröm, mert 2 hét használat után egyre durvább RAM hibák mutatkoztak és le kellett cserélni, ratárkészlet hiánya miatt MSI-re ami A2-es és alig lehet húzni, ezért próbáltam szétfeszelni, de sikertelenül.De, én írtam erről, meg a szigszalagozásról, viszont nem akarok tovább offolni meg magam ismételni, katt a logout blogra a nevem alatt.,.,.,.,.,.,
Szerk: Nézzedmá", mióta legutóbb odanéztem már címlapos írás kategóriába került a firkálmány.
-
janos666
nagyúr
válasz
Gorneck #12420 üzenetére
Az tudtommal csak a PCI-E sínnek tol feszt amit lehet a VGA meg más PCI-E sínre kötött esközök se szertnek, de a Vgpu vagy aVmem nem változik tőle.
VGA-t javarészt csak voltmoddolni lehet fizikális beavatkozással. De sok kártyát elég meggrafitozni, a memóriát szinte minden kártyát szépen lehet cerkázni, 8800-as kártyákon a GPU-t csak forrasztással lehet, de az se vészes (csak 1 ért kell egy üres pontra kötni tágas helyen a másik mehet bármely testre akár molex csati fekete dugaszába, szóval ha akarod odailleszted a kábelt és alaposan odaragasztod szigetelőszalaggal (én így próbáltam), viszont a 8800GTS lekapcsol kis feszemelésnél is (a memóriát lehet grafitozni csak a GPU-t nem), a GTX-et viszont meglehet feszelni ameddig tetszik.
VR-zonen találsz jó kis fényképes illusztrációkat hozzá. (szinte minden VGA-ra)Sőtt, kattints a nevem alatt a logout blogomra, ott írtam erről, nekem is ilyen VGA-m van.
-
XaraX
addikt
válasz
Gorneck #12350 üzenetére
Érdekes dolgot tapasztaltam ma reggel...
Vista alól mindig altatom a gépet.
Tegnap este véletlenül kikapcsoltam,ma reggel nem indult el,pontosabban úgy indult el,hogy mindent visszarakott alapra.
8x435-ön megy amúgy,ram 870-en,12-5-5-5-ben,extreme.
Na.itt lehetett a gond,vissza kellett raknom standard-re,hogy hajlandó legyen menni az eredeti beállításokkal(kivéve persze az extreme/standard).
Melgen kell tartani,hogy bírja,vagy mi a fene?
NApok óta így mennt,prime blend,memtest minden megvolt,hiba nélkül.
Mindjárt megnézem,most meleg,ha újraindítom,megy-e az extreme....
-
stigma
addikt
válasz
Gorneck #12198 üzenetére
elöször is nahát no frissítés
asus p5k jó kérés mitől halt meg majd megmondják azko akik majd letsztelik.
F8ast használom, Lapcsere megtörtént 3720on, amin ment gigában vígan szaladgál.
Memókra lehet hatott nemtudom, letesztelem majd 5-5-5-15V on 1000en, és 2.2V on, ha hibázik megy ősembernek -
-
Osynho
addikt
válasz
Gorneck #12045 üzenetére
Jah,de egyébként stabil az orthos, azért nem értem miért hisztizik. Ha 1órát bírja a tesztet, akkor azért elvárnám, hogy a windows-ig eljusson...
Meg olyat is csinál néha, hogy 1900on járatja a Hyper TX2-őt, pedig be van állítva a vezérlés a biosban, és egyébként 800on pörgeti. Csak néha meghülyül, és zavar a hangja. Ilyenkor restart és máris megint szabályozza. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Netfone
- Hardverkemping június végén
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING B550-PLUS 31 hó alza gar
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest