Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
DominikLázár
csendes tag
Tiszteletem kedves fórumozók!
Azzal a problémával fordulnék a fórum közönsége felé, hogy a vadonatúj konfigom sajnos nem működik az elvárható szinten. A ddr3 modulok 800 megaherzes beállításánál kernel hibára hivatkozva nem tölt be a vista ultimate sp2. A memo típusa corsair xms TR3X6G1600C9. Tudom, hogy "recommened for Intel Core i7", de elméletileg az én Gigabyte MA790GPT-UD3H alaplapom is támogatja a ddr3 1666+ órajeleket. Az alaplapban egy phenome II x4 955 black box-os proci van gyári hűtéssel. A táp márkátlan 500 wattos, a ház oldalán 40 centis venti, és egy belül a vinyóknak is (12cm). A vinyó intenzív terhelés fölött sem emelkedik a szobahőmérséklet fölé a HD Sentinel szerint. A BIOS gyakorlatilag bármilyen beállításra lehetőséget ad, nem is félek használni ezeket, azonban az integrált gpu 700-ról 900-ra húzásán kívül más hasznos eredményt nem tudtam eddig produkálni. Külön videókari nincs a gépben, ameddig ki nem hoztam a maxot ebből addig nem is lesz. A az integrált kari memo beállítása uma+sideport. Kérem segítsetek abban hogy a legjobb eredményt tudjam kihozni a gépből. A processzort nem akarom az égbe emelni, igazából a memoriákat és az alaplapi gpu tuningpotenciálját akarom kihasználni. Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- XPEnology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- 32GB DDR5 laptop ram csak 1-1db
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest