- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoty
csendes tag
válasz
Kartács #1236 üzenetére
Nekem ebben a lapban Geil DDR3 2GB KIT - 1600MHz CL8 memo volt X2 550 BE procival. Az alaplap támogatta a memoriát de mégsem volt jó hozzá. Lehet hogy a procinak nem tetszett ki tudja. Ki kellet cserélnem két Corsair 1333-ra. Ha a Geilnél maradsz akkor a honlapján megtalálhatod az időzítést illetve a ramon rajta is lessz.
-
Zsoty
csendes tag
Az Easytune6 miért rosszúl ismeri fel a procit? Hol lehet letölteni valami frisebb változatot ha van? A Gigabyte oldalán még valami 2008-as van fent, és az még rosszúl ismeri fel.
Egy X2 550-es BE procim van. -
Zsoty
csendes tag
Az egész gépet vittem és ők cserélték ki, de aztán már ki is adták. Memtesztel jo volt akkor is és most is, de a lefagyást ugye akkor ott nem produkálta, hanem már csak otthon. Minden alapon megy nem szoktam húzni a cuccost.
Gigabyte GV-R4850C-1GH VIDEÓKÁRTYA
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P ALAPLAP
CORSAIR TwinX 2048Mb DDR3 1333Mhz DHX CL9 KIT MEMÓRIA
AMD Phenom II 550 AM3 BOX Black Edition PROCI
CODEGEN E6099-CA 400W HÁZ
460W Gigabyte Superb
EGY SAMSUNG 500GB MEREVLEMEZ
ÉS DVD IRÓEz a gépkonfig.
-
Zsoty
csendes tag
Szerintetek fagyást lehet bios frissitéssel, vagy Win újratelepítéssel, vagy a legujabb driverek telepítésével? Esetleg mind a három alkalmazásával? Össze vissza fagyogat a gépem mióta nem indulgat újra. Most ez a baja.
-
Zsoty
csendes tag
Sziasztok.
A memoria cserével megoldódott az ujraindulási probléma. Viszont tapasztaltam, hogy néha kifagy. Az lehet attol is, hogy visszaállítottam a biosban mindent automatára a memoria dolgainál? Azzal az elszántsággal mertem visszaállítani, mert minden ugyan úgy van mint automata és vagy mint manuál.
Viszont olvasgattam másik forumban, hogy a baállításokat manuálra kell állítani.
Ettöl lehet a kifagyás? -
Zsoty
csendes tag
Nekem az volt a broblémám, hogy mikor naponta elöször indítottam a gépet akkor állandóan újraindult amíg ki nem kapcsoltam a gépet. Ha utánna bekapcsoltam elsőre felált a rendszer és működött minden. Egész nap ki és be kapcsolhattam, működött. Másnap megint csak újraindúlt és megint ki kelett kapcsolni a gépet. És ezt minden nap kelett csinálni hogy működjön. Volt tápcsere ua. Bios frissítés ua. Memoria beállítás ua.
Mikor a memtesztet futtatam akkor elsőre hibát írt. Próbáltam egy rammal, jó átcseréltem a másik ramra jó. Visszatettem mind két ramot jó. Másnap memtest86+ nem jó. Másodszorra beindítva a gép és memtest jó. Arra jutottam mikor másodszorra indítom a gépet akkor minden rendesen fut. A ramot másik gépben is ellenőrizték külön-külön és jó. Nekem kompatibilitási problémám volt mint kiderült. Beállítást tudnátok ajánlani és hogy melyik slotba tegyem a memoriákat. Mpst egymás melett vannak, de a biosban az 1-3 helyen jelenik meg. -
Zsoty
csendes tag
Sziasztok!
Fentebb olvasgattam a fórumot és a memoria beállításokrol és elhejezéséről írtatok. A kérdésem az lenne, hogy. GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P alaplapban CORSAIR TwinX 2048Mb DDR3 1333Mhz DHX CL9 KIT-et mire kell állítani a biost és hova kell behelyezni a ramokat hogy kihasználja a lehetőségeket?
Üdv.
-
Zsoty
csendes tag
Szia!
Az alaplapunk egyezik. Nekem egy 550-es proci megy benne és CORSAIR TwinX 2048Mb DDR3 1333Mhz DHX CL9 KIT. Ezzel biztosan megy. Szívtam én egy hónapot vele mire rájöttem a gondra. Elötte GEIL Value 2048Mb DDR3 1600Mhz CL8 KIT volt benne. De nem igazán egyeztek a bent levő hardwerekkel. És a KINGSTON sem ajánlott ebbe a lapba.
Az OCZ-ről nem tudom mennyire barátságos ram a procival, mivel a proci vezérli a memoriát és az alaplap kompatibilitási lista érvényét veszti ezek után. -
Zsoty
csendes tag
Sziasztok.
Nekem van egy 790XT alaplapom, AM3 X2 550 proci. GEIL 1600 KITmemoriával vettem de kiderült, hogy nem kompatibilis. Most egy CORSAIRT 1333 KIT-et raknak bele a garisok. Volt valakinek a GEIL memoriával ebben az alaplapban vagy hasonlóban? Még a KINGSTON memoriát említették, hogy voltak problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest