Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoty
csendes tag
Nekem az volt a broblémám, hogy mikor naponta elöször indítottam a gépet akkor állandóan újraindult amíg ki nem kapcsoltam a gépet. Ha utánna bekapcsoltam elsőre felált a rendszer és működött minden. Egész nap ki és be kapcsolhattam, működött. Másnap megint csak újraindúlt és megint ki kelett kapcsolni a gépet. És ezt minden nap kelett csinálni hogy működjön. Volt tápcsere ua. Bios frissítés ua. Memoria beállítás ua.
Mikor a memtesztet futtatam akkor elsőre hibát írt. Próbáltam egy rammal, jó átcseréltem a másik ramra jó. Visszatettem mind két ramot jó. Másnap memtest86+ nem jó. Másodszorra beindítva a gép és memtest jó. Arra jutottam mikor másodszorra indítom a gépet akkor minden rendesen fut. A ramot másik gépben is ellenőrizték külön-külön és jó. Nekem kompatibilitási problémám volt mint kiderült. Beállítást tudnátok ajánlani és hogy melyik slotba tegyem a memoriákat. Mpst egymás melett vannak, de a biosban az 1-3 helyen jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest