Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
na az már gáz
legfrissebb bios benne volt a lapban? mindenre van magyarázat, lehet eleve rossz volt a ram? (másik gépben teszt jónak mutatta?) egy modullal próbáltad?
régebben korai DDR2-nél volt olyan gixer, hogy ha tuning ramot vett az ember (alacsony időzítés és/vagy magas fesz), és csak simán berkata, akkor mivel az alaplap a mezei 1.8v-ot adta le nem indult a gép, ez esetben egy gyári 1.8v-os modullal kellett indítani a gépet felrakni 2v-ra a feszt vagy amennyi kellett a másik ramnak, majd utána cserélni, később ezért születtek meg az szabvány szerint meghatározott 1,8v-ra az SPD-k, amiben általában jóval magasabb időzítések voltak beállítva, hogy az ilyen problémákat kiküszöböljék, akkor is a matricán a vállalt órajel, időzítés fesz volt felragasztva, de azt kézzel kellett belőni.
szóval tényleg nem egyszerű a ramkérdésLui76 - szerintem amikor cmos-clearozol gigánál, akkor csak ugyanaz csinálod, mintha nyomnál egy load optimalized defaultsot biosban, az óra nem állítódik el, ha elállítódik akkor én arra tippelek, hogy a pár hibás indulás miatt visszaírta a slave-bios-t a masterbe..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest