Hirdetés
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazael
aktív tag
Hali!
Nekem is egy GA-MA790XT-UD4P (rev. 1.0) -es lapom van, mellette PhenomII x2 550 BE-vel, es 2x2 Gb OCZ gold memo.
A gondom az lenne, hogy orthos kozben ha csak a memo teszt megy, siman futkoraszik a rendszer 1 napot, ha csak procit terheltem akkor is, sot memtest is lement a 2 modullal egyszerre, illetve kulon-kulon 1-1 ejszakat.
Ennek ellenere, ha orthosban memo+proci teszt van, akkor 10 mp utan mintha reseteltem volna, ujrainditja magat, sot ezt kepes megtenni uresjaraton is, persze teljesen kiszamithatatlanul, van hogy megy orakat stabilan.
Az ilyen ujraindulasok utan se bill, se eger nincsen (lap nem visit a speakeren), egyszeruen nem kapnak aramot. Mondjuk ez elofordult telepites kozben is, hogy kiestek az usb-k, es menetkozben megszunt az eger, a bill, de a ps2-es porton regi egeret meghajtotta.Nem tudom, hogy jolerzem-e, de ez laphiba? mert minden alkatresz vadi uj, nincs 4magositva, szval semmi huzas, alapjarat default ertekekkel, mikozben a hazat huti 2 12cm-es venti, a procit meg egy arctic freezer xtreme. (proci hofok 100%on 41C)
A tap pedig egy FSP everest 500W-os, amiben 8pines csati alapbol nincs, csak 2x4pinbol van a plusz fesz.Merre keresgeljek tovabb?
Elore is koszi a valaszt es bocs a hosszu postert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 16GB (30k) / 32GB (50k) DDR5 laptop ram csak 1-1db
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest