- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
8nemesis8 #4326 üzenetére
Nekem eddig mindvégig a Kingmax Nano ramokkal volt a legkevesebb problémám, nem is általános esetekben (pl. amit fentebb írtam vagy még egy esetben 990-es chipsetű lapban, amikor C2-es feloldható Phenom II X2 proci volt benne, nem ment CR1-ben. Utóbb kiderült, hogy ez nem is a ram, hanem a lap "hibája", mert abban már a magfeloldást el kell felejteni, általában nem stabil.). Nem is véletlenül foglalkozom inkább ezekkel, nekem beváltak és szerintem nem is drágák a többi csicsa ramhoz képest. 1866MHz-en is remekül mennek, ha valakinek ez fontos. A Kingston HyperX melegszik, nem is kicsit és mondjuk a 700-as chipsetű lapokban ugye egymás mellé kell pakolni őket, egyik fűti a másikat. Az A-Data Gaming Edition majdnem ugyanez, viszont nem megy annyit, mint a Nano. Ami még bevált nálam általánosan, az a CSX, de már nem olcsóbb annyival a Kingmaxhoz képest, hogy érdemes legyen kisérletezgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest