- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Tood írtam, h én is szívtam pont ezzel a problémával, ugyan ilyen lappal. nálam egy Everest 400W-os hajtja a gépet, én is a tápra gyanakodtam anno, de nálam a probléma idővel megszűnt, igaz csak két maggal használom azt a gépet... Az viszont tuti, h hasonló belső van a tápjainkban, legalább tudni fogom, h mi a szűk keresztmetszet...
-
FNZ
őstag
az összes tápcsatlakozót lehúztam és visszadugtam
lehúztam az összes jelvezetéket is (power led, bekapcs gomb, hdd led, reset stb.) és csipesszel összeérintettem a bekapcsolást. elindult, de a biosig nem jutott el még mindig és a szintén csak a tápegység kikapcs gombjával tudtam áramtalanítani (csipesszel is próbáltam kikapcsolni a power érintkezők összeérintésével)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- EA Sports WRC '23
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Subaru topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest