- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
realmadrid92 #4796 üzenetére
Vagy POST-oláskor nyomsz egy End billentyűt és Q-Flash-sel betölteted merevlemezről vagy pendrive-ról az új BIOS-t, vagy letöltöd a Utility közül a @BIOS programot és Windows alól megcsinálod. Csak arra figyelj, hogy melyik revízióhoz töltöd le pontosan a BIOS-t! [link]
Másrészről, nekem nagyon úgy rémlik, hogy hozzám F5-tel került egy ilyen lap és a Samsung 64 gigás SSD-t benyelte frissítés előtt, AHCI móddal együtt. Nézd meg, hogy tudod-e állítani, mert emiatt nem muszáj frissíteni: Integrated Peripherals > OnChip SATA Type és OnChip SATA Port4/5 Type.
-
rumkola
nagyúr
válasz
realmadrid92 #2693 üzenetére
,
-
Lui76
őstag
válasz
Hát a pc health részben alul van a system fun szabályozása hogy auto vagy disabled asszem, és ha auto akkor szabályozza a lap ,én disableden használom mert külső szabályzóm van aés a kettő együtt olyan kevés volt hogy állt a venti.
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Szerintem csak a power/system/cpu fan control enable/disable opció közzül választhatsz. Ha van még a lapodon egy PWM-es csati (4 csatlakozós), akkor arra tegyél rá egy PWM-es ventit és csökkenti magától, ha kell.
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
realmadrid92 #2054 üzenetére
Nekem 770TA-UD3 -om van 2x2 Gb KINGAMAX TinyBGA 1333-as rammal,
összerakás után pöc-röff indult, azóta még nem fagyott, pedig nincs a support list-ben.
Megy a dual is.Igaz nálam nincs tuning.
UI. Melyik a gyorsabb ganged, vagy unganged?
-
audi100td
nagyúr
válasz
realmadrid92 #2052 üzenetére
A 2GB 1333-as Kingmax nincs a listában, szóval nem 100%, de lehet hogy megy benne.
-
audi100td
nagyúr
válasz
realmadrid92 #2039 üzenetére
Üdv,
lényegében a chipset, illetve a 770T-n komolyabb a proci tápellátássálért felelős részleg. Ha nem kell integrált vga, akkor szerintem a 770T-t válaszd, RAM-ot lehetőleg a gyártó által közzétett listából keress hozzá.
-
eszgé100
őstag
válasz
realmadrid92 #1998 üzenetére
ha elolvasod az utolsó 200 hsz-t rájössz, hogy mást nem is nagyon érdemes belerakni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP notebook topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged