- Google Pixel topik
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
werszomjas #1462 üzenetére
Megnéztem a 3 héttel ezelőtt készített Riport file-t és abban 35° a jelzett Chip hőmérséklete. Most nálad vagy szar a lap, illetve maga a Chip, vagy elmozdult a hűtőborda, érdemes lenne újrapasztázni. A 100° rengeteg.
-
Lui76
őstag
válasz
Nekem a ház digit kijelzőjéhez tartozik egy vezetékes hőmérőszál amit bárhova rakhatok most épp annál a bordánál van és 43 fokot mér a bordák közt zárt házban.
-
Oliverda
félisten
válasz
Több mint 100 fokos? Mert ha igen akkor már esetleg elkezdhetsz aggódni de addig nem.
-
Gabor970
addikt
válasz
az bizony valóban eléggé felforrósodik, de bízzunk a mérnökökben, hogy nem hülyék, és megtervezték rendesen. Azért azt ne feledjük, hogy ami kéznek az elviselhetőség határa, az max 55C°, ami még nem vészes, ha leírva nézzük. Sztem nagyobb baj, hogy a procitól balra a MOSFETek nincsenek hűtve.
-
Ger_man
senior tag
válasz
Szia.
Ez bőven elég lesz rá: [link]
Nekem egy GA-MA770-DS3 lapom van azt ezzel hűtöm, és eddig nagyon bevált, kb 40-50 fok körül tartja (nyugodtan rátudok nyúlni).
Hamarosan nekem is megjön MA770T- UD3P lapom, amire szintén ezt fogok tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest