Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
Sziasztok
Olyan kérdéssel fordultam ide, mert kicsit tanácstalan lettem.
A problémám:
Pénteken használtam a gépem, majd hétvégére elmentem otthonról, vasárnap hazaérve, mondom olvasgatok kicsit, amikor is a gép nem ezt gondolta.
Először is kékhalál, fagyások fogadtak, majd elkezdtem szelektálni az alkatrészeket, hátha valami megmakkant, de nem jutottam előrébb, egy ram, cpu vga, ram különböző foglalatokba, cmos reset, minden megvolt, de nem jutottam semmire.
Már ott tartok, hogy a deszka unkown processzor ír ki, és a legnagyobb gondom hogy biosba sem tudok belépni, mert mindig restartol a gép, így biost sem tudok frissíteni.
A gép giga 790xt-ud4p alaplap (F6 bios), 1090T amd cpu, 2*2GB Kingmax ram, 7770 VGA, egy 500GB vinyó, dvd író.
Mik lehetnének a következő próbatételek, vegyek új deszkát, ilyesmi válaszokat hanyagoljuk.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi