Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
Sziasztok
Olyan kérdéssel fordultam ide, mert kicsit tanácstalan lettem.
A problémám:
Pénteken használtam a gépem, majd hétvégére elmentem otthonról, vasárnap hazaérve, mondom olvasgatok kicsit, amikor is a gép nem ezt gondolta.
Először is kékhalál, fagyások fogadtak, majd elkezdtem szelektálni az alkatrészeket, hátha valami megmakkant, de nem jutottam előrébb, egy ram, cpu vga, ram különböző foglalatokba, cmos reset, minden megvolt, de nem jutottam semmire.
Már ott tartok, hogy a deszka unkown processzor ír ki, és a legnagyobb gondom hogy biosba sem tudok belépni, mert mindig restartol a gép, így biost sem tudok frissíteni.
A gép giga 790xt-ud4p alaplap (F6 bios), 1090T amd cpu, 2*2GB Kingmax ram, 7770 VGA, egy 500GB vinyó, dvd író.
Mik lehetnének a következő próbatételek, vegyek új deszkát, ilyesmi válaszokat hanyagoljuk.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest