- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Látom sokan aggódnak a chipset borda hőmérséklet miatt.
Én már vagy egy éve megtaláltam a megfelelő megoldást:
Csak olyan házam van aminek az oldalán van egy nagy venti. Most egy HAF 922 ben pihen egy 790XT-UD4P.
Naponta órákat játszom és tuningolom is a masinát.
Az NB nek is adtam 0,2 voltot. -> ennek ellenére langyos. -> az oldalsó venti aminek szinte hangja sincs szétcsapja a levegőt odabenn.
A másik megoldás ami bejött:
Az 5,25 bővítőhely alaplap felőli végére felfogatok egy 12 vagy 14 cm ventit ami a lap felé fúj.
Mivel közel van a laphoz így 1000-1200 fordulat már simán hűti a ramokat és a chipsetet is!!
Nagyon bevált!
14 cm ventit nagyon könnyű befogatni. Ugyanis jobbról balról csak egy - két mm marad.
Szivacsból téptek le egy kis darabot amivel be lehet szorítani és még csak nem is rezeg.
Mondjuk kinek mekkora háza van. Nekem 6db 5,25 van így simán elfér a 14 cm venti.( magasságára értem)Az alaplap hőmérséklete Everest szerint idle : 28-29 fok, 3-4 óra game közben max36-37 re megy fel. -> a 922 házikó csendben brutált hűt

Üdv Pepe
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO X870-P WIFI
- Asus Rog Ergo gamer szék
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest