- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Összeraktam egy 770T lapot 620-as procival és 2x2 GB Kingston memóriával. Mindent auto beállításon hagytam és most kezdeném a telepítést. Van 2 SATA WD 500-as winyó és 1 NEC SATA DVD író benne. Eddíg hasonló esetben a SATA kezelést Native IDE-n szoktam hagyni, így fel tudom tenni az XP-t és a Vista-t is gond nélkül. Most olyan gondom van, hogy akár Native IDE, akár AHCI beállításon van, nem tudom telepíteni, mert miután lefut akár a Vista, akár a Win7 telepítőnél a csík, majd indulhatna a telepítés, kifagy. Winyók még nincsenek partícionálva. Lehet ez a baj? Vagy mit állítsak és hová? Sűrgős lenne a válasz, addíg nem tudok vele mit kezdeni, szétszedni meg nem akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux kezdőknek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Direct One (műholdas és online TV)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest