Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
norb000
csendes tag
Sziasztok!
Új alaplap, új Intel Core2 Duo E7300-as procival, 2x2048MB Ram, ATI 4670-es VGA.
Fent nevezett alaplappal a következő a problémám:Összeraktam, működött, meg akartam spórolni egy format c:-t (vinyó a régebbi gépből való), így kapott egy windows reinstallt, drivereket stb. (ideiglenes megoldás lett volna). Az alaplap Dual Biosos, felkínálta, hogy frissítem-e online a biost, igent nyomtam (újraindítás nem volt utána). Még utána működött a gép, majd kikapcsoltam. Reggel akartam bekapcsolni, és a monitort nem kapcsolja be, a 4 phase led világít rajta, ventik mennek és semmi.
Ha elcsesztem a BIOS-t, akkor - mivel dualos - nem kellene mennie a másiknak? Vagy hogy lehet elérni a másik biost?
A másik, ha berakok egy sima Celeronos procit, akkor azzal meg folyamatosan újraindul. Kb. 2 másodpercig bekapcsol, majd ki.
BIOS törlés megtörtént (jumper, elem ki-be, táp lehúz, minden), mégsem történt változás.
Valakinek valami ötlete a jelenséggel kapcsolatban? Megköszönném.
Aktív témák
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest