- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Aktív témák
-
norb000
csendes tag
Sziasztok!
Új alaplap, új Intel Core2 Duo E7300-as procival, 2x2048MB Ram, ATI 4670-es VGA.
Fent nevezett alaplappal a következő a problémám:Összeraktam, működött, meg akartam spórolni egy format c:-t (vinyó a régebbi gépből való), így kapott egy windows reinstallt, drivereket stb. (ideiglenes megoldás lett volna). Az alaplap Dual Biosos, felkínálta, hogy frissítem-e online a biost, igent nyomtam (újraindítás nem volt utána). Még utána működött a gép, majd kikapcsoltam. Reggel akartam bekapcsolni, és a monitort nem kapcsolja be, a 4 phase led világít rajta, ventik mennek és semmi.
Ha elcsesztem a BIOS-t, akkor - mivel dualos - nem kellene mennie a másiknak? Vagy hogy lehet elérni a másik biost?
A másik, ha berakok egy sima Celeronos procit, akkor azzal meg folyamatosan újraindul. Kb. 2 másodpercig bekapcsol, majd ki.
BIOS törlés megtörtént (jumper, elem ki-be, táp lehúz, minden), mégsem történt változás.
Valakinek valami ötlete a jelenséggel kapcsolatban? Megköszönném.
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Silvercrest Rajztábla
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest