- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
DeltaPower #3348 üzenetére
Sajnos nem tudtam belépni se a biosba mert nem volt POSTmsg... szóval visszavittem és kaptam egy másikat amivel már frankón megy a dolog! Köszönöm a választ!
-
Toncsi12
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam minap egy Gigabyte 970A-UD3P(használt) lapot, meg egy FX-8320(új) as procit, viszont nem nagyon sikerült beüzemelnem... Külföldi fórumokon olvastam, hogy nem nagyon csípi ezt a procit a lap mert nem ismeri fel az alapértelmezett beállításokat, írtam boltnak, hogy ilyenkor mi a szitu, viszont mivel használtan vettem a lapot lehet ők sem tudták, hogy hibás. Próbáltam 2 táppal, 2 VGA-val 2 procival de egyikkel sem akarta az igazat... Ramokat meg próbáltam cserélgetni de az sem segített. Szerencsére van rá garancia szóval szerintem visszaviszem holnap, hogy vizsgálják be. Nektek esetleg valami ötlet addig? (Ramok tuti jók, azokat használom nap-mint-nap)
Üdv, Antal
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged