- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
-
DeltaPower
addikt
válasz
bdani9505x #3620 üzenetére
Nagyon leegyszerűsítve: össz 16 sávot tud, de azt dinamikusan osztja, a leírt esetben 1-et kap a hangkártya és 15-öt a vga, ami szintén bőségesen elég neki.
-
DeltaPower
addikt
válasz
zsola824 #3559 üzenetére
Ha nincsenek lefagyások, kékhalálok, akkor szerencséd van. Ha vannak akkor lapcserére lesz szükséged. 990FXA-UD3 most bolti újan 40k körül van, a 970-et szerencsés esetben 20k-ért vagy többért is el tudod adni. Gondolom nem nézted meg a CPU support listet vásárlás előtt.
-
-
DeltaPower
addikt
válasz
Toncsi12 #3347 üzenetére
Frissítsd a biost a legújabbra. Ha már a legújabb bios van rajta akkor mehet vissza garanciában.
Én egy 970A-UD3(rev1)-el jártam így, semmilyen módon nem lehetett benne stabilra beállítani az FX6300-at, így garanciában cserélték. Ha lehet akkor cseréltesd 990-es chipsetre, azokkal sokkal kevesebb a kompatibilitási gond. -
DeltaPower
addikt
Kösz a választ!
Ma lesz egy másik lap (990FX) a 6300 alá, meglátjuk azzal megy-e. A 970A-t az előző tulaja azért cserélte le, mert neki nem ment 8120-al (hasonló tüneteket produkált), viszont egy kölcsön 8350-el igen. Ezért is mertem megvenni, mivel a 6300-8350 elvileg csak órajelben és a modulok számában különbözik. Ezek szerint mégse, vagy a lap nem úgy gondolja... -
DeltaPower
addikt
Sziasztok! Belefutottam egy olyan problémába, amire nem találok magyarázatot, hátha itt van olyan ember aki már találkozott ilyennel
Előre szólok, kicsit hosszú lesz.
Lap: Giga 970A-UD3, használtan vettem, jelenleg egy X2 250-el gond nélkül megy. A lap a gépfejlesztésem első lépése volt, a bele szánt gyári új FX-6300 szerdán érkezett meg, azóta tart a kálvária.
FX-6300-al egyszerűen nem lehet működésre bírni a windowst, random újraindul vagy már a logónál, vagy néhány percen belül. Win7 x64 sp1 felmegy, random restart, de csökkentett módban működik. Win8.1 x64 fel se megy.Amiket próbáltam, eredménytelenül:
- F7-es biossal kaptam (ezzel támogatja a Piledrivereket), feltettem rá az F8A-t
- CnQ off, C6 off, Turbo off
- ram variálás: 2x4g 1333 helyett 1x4g különböző slotokban, 2x2g 1333-on, 2x4g 1066-on
- biosban magok letiltása
- vinyók AHCI, IDE módban
- load bios default, cmos clear
- win eseménynapló üres, csak a szabálytalan leállás utáni újraindítások vannak benne
- legújabb driverek: a catalystot negyedjére tudtam feltenni mert mindig restartolt közben...Ami biztos jó:
- ramok: memtest ok
- táp: Sharkoon 400W, ennek muszáj elégnek lenni
- hűtés: egy régi AC F64 Pro van rajta, de max 40 fokra megy fel vele bios szerintKonfig részletek az adatlapomon.
Valakinek van valami ötlete? Nekem csak a lapcsere maradt.
Előre is kösz, DP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest