- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz
DeltaPower #3702 üzenetére
Nem a hűtéssel volt probléma, hanem, az alaplap auto beállításokon túlfeszelte a procit, emiatt volt magas a hőfok is. Valószínűleg meg is oldódott a probléma a javasolt beállításokkal, mivel nem jelentkezett újra a fórumtárs.
-
Joker88
őstag
válasz
DeltaPower #3702 üzenetére
egy [ilyen] hűtő van rajta.
-
fejesg2
senior tag
válasz
DeltaPower #3680 üzenetére
1.392 a teteje terhelve.
-
kandi88
tag
válasz
DeltaPower #3642 üzenetére
Na így már kezd tiszta lenni a dolog
Tehát 2x8 giga rammal esélyes hogy menni fog 1866 MHz-en -
bdani9505x
újonc
válasz
DeltaPower #3621 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Úgy tudom (eddig mindenkitől azt hallottam), hogy x16 után már egyből x8 jön, nem arányosan (15-1) osztja állítólag, ahogy Te mondod. De elméletileg csak minimális fps csökkenést okozhat, az meg nem egy nagy érvágás...
-
zsola824
csendes tag
válasz
DeltaPower #3560 üzenetére
Hát sajnos nem néztem meg... 3 hete volt egy-két kék halál azóta semmi. Egyedül ami fura nekem hogy adott egy eset például amikor fut a háttérben a torrent, a viber és egy facebook lap a chrome-ban és rákattintok valamire és a proci felugrik turbó órajelre, aztán megint 1400 mhz körül ketyeg. Szóval szerintem elenyésző terhelés mellett felugrik maxra...
-
zsola824
csendes tag
válasz
DeltaPower #3558 üzenetére
Hát 3 hónapja vásároltam mindent, elég nagy bukóval lehetne túladni rajta szerintem szóval szeretnék ezzel 3-4 évre tervezni
-
válasz
DeltaPower #3417 üzenetére
Azért láttam már néhány 970 Pro3-at elégett VRM-mel, de az mondjuk nem 4 GHz@alapfesztől volt, és főleg akkor ha van baj, ha nem jut oda elég légáramlat, úgyhogy én a fórumtársnak olyan új hűtés vásárlását javasolnám, amin a ventilátor a gyári hűtőhöz hasonlóan fekvő pozícióban van elhelyezve. Scythe-nak például vannak ilyen modelljei...
-
Generalhu
tag
válasz
DeltaPower #3417 üzenetére
Ha nem kapcsolom ki az apm-et csak a turbo boost-ot akkor is mukodhet nem haladom meg 125w processzor tdp limitet?
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
DeltaPower #3348 üzenetére
Sajnos nem tudtam belépni se a biosba mert nem volt POSTmsg... szóval visszavittem és kaptam egy másikat amivel már frankón megy a dolog! Köszönöm a választ!
-
daykiller
csendes tag
válasz
DeltaPower #3252 üzenetére
Igen, megtörtént azóta. Kikapcsoltam az APM-et: ugyanaz. Performance Boost (Turbo) letiltva, ugyanaz. RAM XMP kikapcsol, kézzel beállít gyárira, ugyanazt műveli. Reseteltem az UEFI-t, ugyanaz. Nem értem miért csinálja ezt, hogy mindenért kikapcsol. Még CTRL+ALT+DEL esetén is leáll.
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
DeltaPower #3095 üzenetére
Igen, így van, ez a kettő szabályozható csak.
Nálam ezzel a proci-lap párosítással nincs semmi bajom. -
gellei
aktív tag
válasz
DeltaPower #3095 üzenetére
Én is erre jutottam.
Ilyenkor csak venti szabályzó segít?
Mármint manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged