- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fury71
aktív tag
Igen a Thubanban muatakozott meg először az un. Turbo Core technológia, de itt bővebben olvashatsz róla.
"A TC érzékeli, hogy hány processzormag dolgozik, és ettől függően állítja be az egyes magok órajelét. Ha mind a hat mag dolgozik, akkor az alapórajel érvényesül, ez pl. az 1055T esetében 2,8 GHz. Ha viszont csak egy, kettő vagy három mag dolgozik, akkor ennek a három magnak az órajele felugorhat egy előre meghatározott szintre, ami 400 vagy 500 MHz adalékot jelent típustól függően, a többi „alvó" mag pedig a CnQ-nak köszönhetően 800 MHz-en kegyeg. A Turbo Core lényegében egy megfordított Cool'and'Quiet. Ez egy igen szimpla megoldás az Intel Turbo Boostjához viszonyítva. A Turbo Core nem kapcsolja le a kihasználatlan magokat, csak az órajelüket és a feszültségüket csökkenti."
-
trufa12
addikt
egyébként kb 2 napra rá valahogy beállt a hdd
ilyet még nem csesztem -.- tudtommal 1 számtek alkatrész nem olyan mint 1 kocsi hogy kicsit járatni kell
v pl 1 új hangfalde 2 nap működés után , elmúlt a hdd kerregése , ugrálása , besimult és most már megy minden szépen, pedig semmit nem módosítottam, nem tudom mi ette a hdd t... de elmúlt.
-
trufa12
addikt
nekem sem hiszem hogy kell feszt emelni de így hagyom
így most stabillisten őrizz hogy hozzá nyúljak
így rohad meg 1 darabigelőször azt hittem szét zúzom a p,ába az egészet
ki cserélem az x4 phenom 2 őt
erre a hiper szuper -.- procira erre a ram nem hajlandó menni 1600 bamondom mi van -.- asszony ki is menekült inkább a szobából aztán mondta ha le nyugszom akkor majd szóljak neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged