Aktív témák
-
Keitaro
addikt
válasz
Gorneck #3594 üzenetére
De megnéztem azt az oldalt is Gormeck, csak azon egy DS3 és egy DS4 van egymás mellett összvissz. Leegyszerűsítem a kérdést: van e számomra értelme DS3nál jobbat venni? Nem akarok tuning rekordot dönteni, összvissz 400-as körüli FSB kell, ezt tudom, hogy tudja, csak a kondenzátor mizéria zavart meg, mert pl az S3 és DS3P már sokkal drágább, csak nem értem miért.
Sorry ha értetlen lennék -
Keitaro
addikt
Üdv mindenkinek, nézegettem a GB oldalát, sőt ezt a topikot is, és tudom, hogy van kereső, de lustaságom okán nem néztem végig mindegyik topikot, reméltem, hogy ha kérdezek hamarabb választ kapok
Az érdekelne, hogy pontosan mik a különbségek az alaplapok között?
Egy DS3-al szemezek, DS4 drágább, de nekem első blikkre csak a dual vga tűnik fel rajta, és az pedig nem érdekel. Ráadásul a rev 3.3-as DS3mon 888-as codec van.
S3 és DS3-P is egy rejtély számomra. Tulajdonképpen csak egy betonstabil lap kéne nekem. Ezeken a jóval drágább deszkákon is ugyanazok a kondik vannak mint a DS3-mon?
A bevezető post nagyon hasznos, grat érte
A választ előre is köszönöm, üdv
Keitaro
Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged