- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Aktív témák
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Ace Ventura #2724 üzenetére
Az oldalamon ott van minden...
-
Gorneck
legenda
Gyerekek...minden ott van az oldalamon...[link]
-
Gorneck
legenda
válasz
mikk2000 #2597 üzenetére
Az a baj, hogy kicsit félre beszélünk egymás mellett mivel a HP elég mint hűtési forma, de jobbá tehető egy lefele fújó ventivel ellátott bordával és erről van szó...nos a lap által szabályzott AC Freezer ventivel sokra nem megy sztem az ember vagyis van sokkal jobb...gondolom a lap szabályozza vagy tévedek...mivel volt dolgom ilyen hűtővel így tudom miről beszélek aszhem!
bim ódákat tudna regélni a PWM blokk hűtéséről és hőfokáról...leszabályott venti alig forog és még a borda azon részéről löki tovább a levegőt ami azé nem langyos vagy épp hideg...tehát a PWM-ek elve melegebb levegővel vannak hűtve, mintha fentről kapná...egy keskeny ház esetén minek olyan kialakítása van, mint pl az enyémnek, akkor szobahőm levegőt teríti szét a lapon ezzel hűtve mindent.
Tehát magyarra fordítva, PWM-től még mindig nem kevés hő megy az NB, majd SB felé...ami sztem nem túl előnyös, mikor az NB nem pont egy kis hőtermelésű chip...
Uccsó mondatodban benne van minden...
tlac, bim: Vmi kimaradt volna vagy blőd dolgot írtam volna pls javítsatok ki.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage #2596 üzenetére
Nem is kell, hacsak nem megbízható az ember és nem mutogat jó pár tesztet...
Ha FSB korlátos a proci, akkor Te a fejed tetejére állva se fogsz többet kihozni belőle... -
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage #2594 üzenetére
Én nem a lapra gyanakszom...vagy a proci kipróbált és ennél többet megy?
-
Gorneck
legenda
Ez így van...nekem is volt XP120am...sokkal jobban hűti a foglalat környékét, mint bármi más megoldás...mérni meg max kézzel lehet...ebből ki indulva sokkal jobb egy hasonló hűtő mint bármi merőleges hűtő HP esetén...
mikk2000: Nem lettél le ugatva vagy hasonló...megosztottuk a tapasztalataink...és hidd el van elég...HP lényege viszont kimaradt az elméletedből...már írtam gondold végig a HP működését...szal nem elég a pwm bordájára levegőt engedni... -
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage #2566 üzenetére
Nézted a procid más lapba?
-
Gorneck
legenda
válasz
Pancsermeste #2481 üzenetére
Ezt egyszerűen ki tudod szűrni...emeld a feszt míg nem lesz drooppal alapfesz, ha így stabil, akkor van értelme...mivel nem fog megszűnni tökéletesen a droop ezé kétlem, hogy van értelme...
ui: Ilyenkor nem szűnik meg az Eist, C1E?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
Blizzard.9 #2449 üzenetére
Sztem nem fogsz még egy VGA-t venni mikor jön a DX10. Veszel egy erősebb VGA-t oszt csók...kisebb fogy, jobb teljesítmény...
-
Gorneck
legenda
Default mit jelent? Alapon minden?
Nem tök mind1 mit állítasz neki, ha uazt a feszt fogja kapni? Minden esetben 1.3V-on lesz stabil...
C1E vagy Eist működne akkor sztem rosszul lennél milyen feszen képes menni az a proci...de sztem működik is azé nem stabil 400as fsb-n...
Egyébként meg jó lenne írnál pár beállítást, mert sztem nem a droop-pal van a baj... -
Gorneck
legenda
válasz
Blizzard.9 #2442 üzenetére
Ha abból indulsz ki, hogy CF-nek sincs semmi értelme, akkor DS3.
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage #2421 üzenetére
Sztem tuti megy...de ezt le is tudod ellenőrizni...
-
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz #2409 üzenetére
A gyártók azt rakják rá amit kapnak...köztudott, hogy legvégső esetben kell ezeket a csodákat használni...bár ahogy írtam van akinek tökéletes működik...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz #2405 üzenetére
Ehhez mi köze a Gigás fiúknak...?!
Úgy néz ki az új realtek chip szarabb, mint a régi...rev 1.0-nál még egyszer se tapasztaltam recsegést... -
Gorneck
legenda
válasz
periannath #2384 üzenetére
Próbáld ki, hogy csak az MCH-nak adsz +0,1V-ot. Elvileg restart esetén jó lesz és nem reseteli magát.
-
Gorneck
legenda
válasz
periannath #2386 üzenetére
Ezeknek csak akkor kell adni, ha stabilizálja a gépet...ha nem akkor értelme nem sok...
Fsb v. : +0,25
Mch v: +0,25
8as szorzó nem menne a 400 fsb? -
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #2370 üzenetére
Ugyanez a ram sokkal kevesebb kraftot igényelt régebben...ezt dumáltuk Slett-tel is mikor nálam volt...
Ennek a chiphez semmi köze... -
Gorneck
legenda
válasz
periannath #2291 üzenetére
Az első 4 a lényeg többivel ne foglalkozz...
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage #2287 üzenetére
Érdemes, de sztem illene neki...Bóóówli 400-as tápot nem tudsz kölibe kérni pár napra...esetleg hétre...
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage #2283 üzenetére
Ez most nem a témának az utána járásának kérdése, hisz nem arról van, hogy pont a tápod a xar...hanem arról, hogy van egy gondod, amit táp is okozhat függetlenül attól, hogy eddig egy másik konfigot hibamentesen vitt...mint írtam elsődleges tipp a ram, ha az kipipálva, akkor jöhet egy köli táp, ha az is ok, akkor lehet gondolkodni, hogy nem e a lap szívat.
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage #2279 üzenetére
Pl egy 400as FSP táp...
Az, hogy az előzővel jól ment nem jelent semmit...de elsődleges legyen a ram kitesztelése... -
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #2272 üzenetére
Neki...
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #2264 üzenetére
Egy kis bios help...ugyan 965ös laphoz, de hátha segít...[link]
-
Gorneck
legenda
Nem sok mindent lehet olvasni a lapodról, ami egyértelművé teszi, hogy nem tuning lap...már csak az integrált VGA is erről árulkodik. Egyébként biztos van lehetőség állítgatni ezt azt csak nem tudod mit kéne...bios képernyő nélkül mi se tudunk segíteni...
Nagy Gigabyte-os topikba esetleg vki segíthet...de nem vok benne biztos... -
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #2244 üzenetére
Azé került a 3dik helyre...
-
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #2242 üzenetére
3 dolog csinál ilyet...ram, táp, lap. Eddigi tapasztalatom alapján...de az igazi X-Akták nálam a tápokhoz kötődnek...
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage #2240 üzenetére
Bios reset is is vagy csak simán restart kék képernyő nélkül? Random?
Alapon is ezt csinálja akkor izgalmas a buli... -
Gorneck
legenda
válasz
Buldozer99 #2220 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest