Aktív témák
-
bim
veterán
itt nem az a lényeg hogy gyári szorzó vagy alatta vagy.
ha 9-es szorzóval megy neki alapfeszen a 9x350 akkor valszeg menni fog neki a 8x400 is alapfeszen és szerencsével a 7x500.
de annál jobb minnél magasabb mhz-et tudsz kipréselni belőle.
a memokat felszorozva is ki tudod hajtani.
te nemcsak a 9-es szorzoért fizettél többet hanem a +2M L2-ért is.
én a helyedben jó hűtéssel elmennék 1,4vcore-ig és ott megkeresném a végét a procinak.
ha azonnal bepirul az orthos 1,35-ön akkor ugy látom hogy szinte esélytelen neki akár 1,4V-al is.
tapasztalatom szerint ha 20 perc után hibát dob az orthos akkor +0,05-el lehet 1 óra orthosstabillá tenni a procit.de ez csak 1(!) óra és nem atomstabil gép.és te ettől nagyon messze vagy. -
hmmm
a dátum szerint F10-es/szerintem ha minden jól megy akkor ne foglalkozz ilyenekkel
/
az a mérvadó amikor bekapcsol a gép s számolja a memóriát meg felismeri az ODD HDD-ket akkor ott alul lesz valami ''kódsor'' s annak a végén mi van írva
a többire meg a többiek írnak majd biztos
de 1.4V- ig biztos mehet
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
c1e+tm2+eist az órajel és fesz felelős...450-460ig én nem kapcsoltam ki őket sőt felette sem...mivel addig működnek míg cpu fesz: normál, ha az emlékeim nem csalnak. Ezt úgy tudod megnézni, hogy cpuz szerint idle visszaveszi e a szorzót és a feszt.
Azt a kis englisss szösszenetet tomshw-ről szedtem...én pl fixálni szoktam a PCI-E-t...szal nem kell 100%-nak venni...
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
nem lehet, hogy ez történik: azt tapasztaltam, hogy a lap indításkor kb 5 sec késleltetésben van minden ventivel, még a prociventivel is, gondolom, nem akarja annyira terhetni a tápot. namost, ha ennyire húzva van a procid, megfejelve egy kis plusz fesszel, lehet, hogy mire elindul a venti, annyira megmelegedne, hogy a biosban beállított értékek fölé megy, és letilt, mindent visszaállít alapra? nekem egy coolermaster procihűtőm van, alig akarja forgatni, most is 670et fordul percenként, bár így 30/18 fok a procc hőmérséklete.
-
figy a bios frissítés is olyan mint amikor egy fájlt áthelyezel
szal ameddig meg nem bizonyosul a progi hogy jó csinálta e meg addig megörzi a régit s sikertelen próbálkozás után visszaállítja a régit
ezért van az is kihangsúlyozva hogy lehetöleg a bios update-lés közbe ne induljon újra /vagy hasonló/ a gépmert akkor gebasz...
-
rob210
nagyúr
Cserélheted nyugodtan.
A sok bios csere sokkal többet árt mint a nagy ugrás ahogy te fogalmaztál.
Mivel epromból ki epromba be égeti a biost.
Az tök mindegy mi volt benne előtte.
Egy jótanács csak és kizárólag alapon menő gépet biosflashelj.
Láttam már olyat, hogy a biosfrissítés után megmaradtak a beállítások és nem indulta gép.
CSak miután mindent újra megcsináltunk.
Beleértve itt a biosozást is.
Ennyi szvsz nem nehéz nem veszélyes.De csak és kizárólag stabil gép melett, fájlból nem online.
Aktív témák
- iPhone topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Torrent meghívó kunyeráló
- alza vélemények - tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Háztartási gépek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő