Hirdetés
Aktív témák
- 

Gorneck legenda válasz  slett27

üzenetére slett27

üzenetéreHelyes. 
 Ezek a procik elvileg több cache-t kaptak oszt ennyi sztem már most is gond nélkül muzsikálnának a lapjainkba...de lehet pont az új biosok fogják a cpu micro code-ot upgradelni. Bios függő inkább, mint rev, hisz ugyanazok a biosokat kapják a lapok sztem.
 Volt egy jó 6400ed, de elherdáltad egy szutty AM2 konfigra. Eghyébként nem ártana az oldalam is profitálna tuning mániádból...nem igazán kapok tőled xart se... 
 Hááát az élet iskolájába! Holnap lehet megmutizom a kocsit...jó kis kecskeáldozós zeném van...ha megtalálom, akkor meghallgatjuk, ha nem találom, akkor vagy Korn vagy Replika üvölt majd a magnóból. Holnap lehet megmutizom a kocsit...jó kis kecskeáldozós zeném van...ha megtalálom, akkor meghallgatjuk, ha nem találom, akkor vagy Korn vagy Replika üvölt majd a magnóból.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   
 [Szerkesztve]
- 

válasz  slett27

üzenetére slett27

üzenetéreszerintem azért a plus ''pár'' fsb-ért fölösleges hütöt venni 
 meg amúgyse a höfok ennek a cpu-nak a tuning hátránya ....
 az alapfesz meg tényleg nem számít pl. nekem 49*-en is alapfesz-el simán bejön minden
 inkább az számít mit bír a ramod 1:1-be vagy a lapodnak vagy a cpu-dnak mik a korlátai
 /pl. lásd nekem 492-en supePi, everest- teszt stabil a cucc de 493-on már nem képes felálni az XP / /
 bár nem nekem kell de szerintem fölösleges ezért pénzt kidobni ... bár ha van ... 
- 

Gorneck legenda 
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile (ARPG)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kínai tech-túra összefoglaló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Holnap lehet megmutizom a kocsit...jó kis kecskeáldozós zeném van...ha megtalálom, akkor meghallgatjuk, ha nem találom, akkor vagy Korn vagy Replika üvölt majd a magnóból.
 Holnap lehet megmutizom a kocsit...jó kis kecskeáldozós zeném van...ha megtalálom, akkor meghallgatjuk, ha nem találom, akkor vagy Korn vagy Replika üvölt majd a magnóból. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

/
 /

No meg várlak akkó...
 No meg várlak akkó...