- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
péter007
senior tag
válasz
Yushchenko #654 üzenetére
ott az aláírásában hogy zalmi 9500 led
-
péter007
senior tag
nemtom de egy biztos ha most jó lesz a lap akkor megkegyelmezek neki ha nem meg becseréltetem egy giga lapra mondjuk egy ds4re azt jóvan.
ezek a szerencsétlenek még arrra sem képesek hogy olyan biost írjanak ahol lehet cpu feszt állítani.
csak egy gondom van vele ha most visszaküldetem a lapot a nagykerbe akkor ott kb 2 hétig rajta ülnek mire lesz másik -
péter007
senior tag
Hello mindenkinek.
Asszem én is belépek a klubba nemsokára mert le fogom cserélni a szar msi p965neo lapomat.
Nem rég resetelte magát a bios a ramok csak 533-on mennek auton és manuálisan meg nem indulnak el 667-en. Ezenkívül még beszart a hálókártyája úgyhogy ma viszem vissza a boltba az egyész gépet és vagy rakamak rá valami rendes biost amibe lehet feszt adni a procinak (alapból ezt sem lehet) vagy pedig kérek egy giga ds3-at csak attól fosok hogy nem fog benne menni a tuning mert galaxy 7600 gs ddr3-am van.
Vagy van erre valami új bios?? -
péter007
senior tag
hello minenkinek
olvastam ezt az fsb problémát a mem időzítésekkel és kéne egy kis segítsé, igaz nekem msi-m van de lehet nálam is ez a gond.
sajna ehez láma vagyok de leírtam mi van a biosban itt
DRAM TIMING
CAS# Latency (TCL)
RAS# DELAY (TRCD)
MIN RAS# ACTIVE Time (Tras)
MEMORY
ezeknél ha entert nyomok akkor legördül a sáv és ki kene válsztani a számokat mert alapból auto-n volt minden
kérdés melyikhez mien számokat rendeljek hogy talpra álljon a cucc
volt egy kísérleti próbálkozásom is de az nem jött össze:
Dram Timing MANUAL
5
5
5
15
de ezekkel az időzítésekkel nem idnult el a ram pedig 667 mhz-en megy
aki tud segítsen lécci
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- DDR4 RAM modulok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged