- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
IstexI
tag
Má csak azé mer így mexűnik a ram para... Nem kell foglalkozni még annak a tuningjával is, ráadásul valami gyengébb darab is elég.
-
IstexI
tag
Köszi szépen akkor maradok a ds4-nél... Már csak 1 jó ramot kell találnom. 1x1gb menne bele. A biztonság kedvéért pár 1000el többet megér a 800as modul nem?
-
IstexI
tag
Gondolom már 100 megkérdezték de azért énis megteszem. 6400 alá akarok 1 lapot. Sajnos én csak nekem csak 1 dobásom így jól meg kell gondolni. Kezdetben úgy tűnt, hogy a ds3 a tuti befutó, 400 fölötti fsb-vel de mostanában sokaknak van ds4-e és egyre többen monyák, hogy 400at sem tudnak elérni. Állítólag a p5b delux-al biztosabb a 400... Vagy csak szerecse kérdése? Garantáltan mennyi szokott kijönni? Olvastam, hogy a ramokkal is gond van (meg sok minden mással), milyen rammal érdemes próbálkozni?
-
IstexI
tag
Hali! Utóbbi idő nem voltam, sajan nincs időm végignyálazni a conro meg ds3 hsz-eket mert iszonyat sok gyülemlett fel... Hogy megy a deszka (tuning)? Látom vga problémák vannak... Ram kell neki? (mármint valami márkás jó ramra gondolok vagy elmegy simával is)
-
IstexI
tag
Ezekre a lapokra én is kiváncsi vagyok. Semmi sallang pure tuning
Szép dolgokat lehet hallani tuning terén a conroe-ról de azért megvárom amíg valaki vesz a boltaban 1 procit meg 1 ilyen lapot és kipróbálja.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Medence topik
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged