- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
7. Mi az ami esetleg a fent leírt konfigban problémás lehet?
Táp: Chieftec 450W ATX /Aktív PFC, 12cm hűtőventillátor/ 15300 Ft
Ez az egydolog lehet problémás az alábbi esetben:
Ha a kiválasztott táp a GPS sorozatból van, akkor sajnos elképzelhető, hogy ha van szünetmentesed, akkor nem fog vele együttműködni.
Éppen a múlt héten szívtam egy Chieftec 550W-ossal, mert nem volt hajlandó működni a szünetmentessel - azaz áramszünet vagy bármi olyan dolog esetén, amikor akkkumulátorra kapcsolt volna az UPS, akkor azonnal leállt.
Teljesen szinuszos kimenetű szünetmentes kellene hozzá, de azok meg olyan 50-70 eFt körül kezdődnek.
Szóval ha szünetmentessel használod ez egy fontos szempont! -
Bile Demon
őstag
Be tud bootolni a gigabyte ATA-rol es SATA-rol is az intel SATA-rol is, tovabba PCI buszos ITE chipsetes IDE kartyarol is be tud bootolni (SCSI-nek latja a BIOS-ban a rajta levo meghajtokat) a BOOT prioritast kell beallitani es ennyi, csont nelkul felmegy ra az XP es a Vista RC1 is nem kell F6 floppy egyik esetben sem. Probaltam SATA-IDE atalakitos abit seriellerer egy oreg LG cd irot, errol bootolt es tettem fel eleinte a rendszert amig nem volt haza az uj konfignak. persze IDE dvd-irorol is tud bootolni azt is probaltam.
Vegleges osszeallitasban az intel SATA-ra tettem a SATA vinyokat, a DVD irot meg olvasot a gigabyte IDE-re az oreg IDE vinyokat es a mobil RACK-et meg egy PCI buszos IDE kartyara. Van egy par HDD a gepemben es minden mukodik rendesen, ide-oda masolas 50-60MB/sec barmelyik 2 kozott.
Ami nem tetszik az IDE kezelesben, az az hogy sokkal halvanyabb a HDD LED mint az ABIT IC7-nel volt, de ez mar szorszal hasogatas (lehet megcserelem a fenyes kek power leddel)
RAM kerdes, eleinte en is feltem kisse, de vegul vettem szept. elejen az alaplappal egyutt 2db 1GB Kingston RAM-ot 667, a Kingston oldalan ott volt hogy kompatibilis a DS4-el, 20 rugo/db, ez volt a legolcsobb RAM ami volt keszleten nem csak arlistaban (mas kerdes, hogy akkor is ilyet vettem volna ha van olcsobb noname). CL3-ba is megy 666-on 1:1-ben, 800-on 1:1-be pedig auto beallitasokkal sokat teszteltem es semmi gond, feljebb nem probaltam.
BIOS. Nem volt floppym es a letoltott @BIOS progi nem mukodott, az alaplap CD-jen levo verziot hasznaltam Win alol, kicsit lassu de mukodik. -
Tithian
őstag
DS3 és S3 között a kondenzátorok a különbség, a DS3-mon állítólag évekkel tartósabbak, de ha azt nézzük, hogy az eddigi lapokon hagyományosak voltak, s hacsak nem gagyikkal szerelte egy gyártó a lapjait, azok is sokáig bírták...
Tuningban elvileg nincs semmi különbség a két lap között (a gyártó szerint), sajnos még kevés embernek van ilyen lapja, de a rendelkezésre álló információk alapján tényleg nincs különbség.
A tartósság kapcsán lehet, hogy segítene, ha tudnánk, milyen kondik vannak az S3 lapon, erről Savanya fórumtárs tudna felvilágosítást adni. Az ő lapja amúgy elég jól húzható.
Mellékesen jegyzem meg, hogy 42.5K-t ne adj ki egy DS3-ért, 38-40K reálisabb ár, s lehet is kapni annyiért (pl. VTcomp, vagy itt a fórumon z0ty). 34-35K-ért az S3 reális.
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óvodások homokozója
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest