- Fotók, videók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
A DS3-amat már elküldték a szervízbe, eddig még pénteket mondtak ma már kedd szerdát
Ha nem vettem volna új lapot most kurva mérges lennék
Mondjuk így is idegesítő, már adnám el. Az a szívás hogy 10 perc alatt le lehet tesztelni hogy jó-e de inkább ülnek rajta
-
Pietrosz
addikt
Nektek működik tuningnál az EIST?
Nem a szorzóra gondolok, az megy, hanem a fesz az nem csökken
Eddig azt hittem műxik, mert CPU-Z szerint csökken, de everestben meg nem. Tegnap próbáltam az easytunet és ha azzal csökkentettem a feszt akkor már everest is érzékelte. Van erre valami megoldás? -
Pietrosz
addikt
De sok lett hirtelen a gigabyte halál
-
Pietrosz
addikt
Én ma vittem vissza a DS3-at garoztatni, remélem nem fognak szarozni, mert nem látszik rajta semmilyen sérülés
Azt mondták péntek körül már ''kész'' is lesz. Remélem is
-
Pietrosz
addikt
Ma újítottam egy ilyet is:
Régi vágyam volt már egy ilyesmi cucc
Szóval erről megy -
Pietrosz
addikt
Tesztelés a halott DS3-on
[link]
[link]
És a végleges helye:
[link]
Ez egy 4 centis YS tech venti TTS-től. Nos a jó hír az, hogy idleben teljesen langyos marad, csak orthos alatt melegszik jobban, de ahogy írtam, ott is sokkal jobb a helyzet. Tulajdonképpen most load alatt is hidegebb, mint venti nélkül idlében. Nem tudom mennyire látszik, de ilyen vékony, de merev ''izé''-vel kötöztem rá a bordára, amit a vezetékek összekötésére szoktak használni.
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
Felkerült a venti az NB bordára
Annyira nem lett hideg, mint a 6 centis ventivel, ezen mondjuk nem lepődtem meg
Most kb 15-20 másodpercig simán rajta tudom tartani az ujjamat, eddig meg égetett rendesen első érintésre. Hogy ez hány fokot jelent azt nem tudom, de már nyugodtabban alszok
464-es FSB-n mindez. -
Pietrosz
addikt
DS3 rev 1 és rev 2 között mi a különbség?
-
Pietrosz
addikt
DS3 is, most meg az S3 is hülyén kezeli a ramfeszt
DS3 a beállítottnál pont 1 tizeddel kevesebbet adott everest szerint, az S3 meg fél tizeddel ad kevesebbet. Most vagy többet adok neki, mint eddig kapott, hogy stabil legyen, vagy kevesebbet, de akkor tesztelhetem újra a tuningot -
Pietrosz
addikt
Csak óvatosan a ram időzítésekkel, elégge meg lehet szívni, mint ahogy azt tapasztaltam is
-
Pietrosz
addikt
Tetszik ez az S3, rögtön ilyet kellett volna vennem
DS3-at meg adom el ha megjön garból
Gorneck23 te tettél már ventit az NB-re? Hogy fogod megoldani? Én jövő 7en veszem rá a ventit. -
Pietrosz
addikt
Megoldottam, vettem egy S3-at
Ha garból visszajön a DS3 majd eladó lesz jó áron, ha esetleg érdekel majd valakit -
Pietrosz
addikt
Üdv!
Úgy tűnik meghalt a lapom
Az történt, hogy a biosban 4-4-4-12 helyett 4-3-4-12-őt állítottam be, előtte 3-4-4-12-őt próbáltam, de úgy nem bootolt, de fél perc múlva már simán ment. Ekkor próbáltam a 4/3/4/12-őt. Nem kellett volnaRestart után a VGA ventit felpörgette maxra. A CPU venti nem indult, de próbálgatta indítani. De máskor sem rögtön indul a procc venti.
VGA-t kivettem, ramokat kivettem, elemet kivettem, procit kivettem, IDE/satat lehúztam, továbbra is se kép se hang. A házhűtő venti megy, a vinyók is mentek, a táp is megy, csak épp nem bootol.
5letek? -
Pietrosz
addikt
-
Pietrosz
addikt
Lusta voltam és nem néztem meg ventivel javul-e a dolog
-
Pietrosz
addikt
De most neked is teljesen stabil nem? Nameg neked ''csak'' 400-on van, nekem 464-en...
Ha nem akarsz tovább tuningolni, akkor mi változik, ha ráteszed a jobb hűtőt vagy a ventit? Vagy csak zavar a tudat hogy forró?Nekem valszeg sokkal melegebb mint neked, mégis stabil már hetek óta, 7/24-es használat alatt, szóval.....
-
Pietrosz
addikt
Van itt valaki aki tovább tudta húzni az FSB-t chipsethűtő csere/+ venti hatására? Mert csak azért, hogy hidegebb legyen nem veszek rá semmit
Atomstabil a cucc, egyszerűen legstabilabb alaplapom hosszú idő óta.
Mondjuk fűt rendesen, de sztem alapon is forró, úgy rémlik legalábbis. Ha megpusztul akkor meg garba kapok új reveset, ami csak nem olyan rossz
Mondjuk a + ventit én is ki tudom próbálni holnap
szerk.: amit az everest alaplapnak ír az a chipset?
Kinek hány fokos idle ill. terhelve?
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
Piszkálgattam a ram időzítéseket, azokat amiket általában mindenki auto-n hagy
winrarral teszteltem, hogy gyorsul-e vagy nem. A legtöbb érték jó úgy ahogy van, szinte 0 gyorsulást kaptam, vagy fagyást, de az ACT to ACT delayt viszont érdemes a default 4-ről 1-re állítani, mert gyorsul tőle észrevehetően a winrar benchmark, és még stabil is maradt a ram, +feszt sem kér. superpi is gyorsult. Tudom nem számít sokat, de ha már tunig akkor legyen alapos -
Pietrosz
addikt
Egyre jobban tetszik az F7-es bios
Nem elég, hogy most már alapfeszen viszi azt, amihez eddig +0,1/+0,2V fesz kellett(FSB/MCH), de a ramok is jobban bírják, 2,2V 4-4-4-13 stabil 928-on -
Pietrosz
addikt
Elfér egy Scyte Ninja revB a DS3-on? Egy haver ilyet akar venni. De lehet rábeszélem a freezeremet és hozzzám jön a ninja
-
Pietrosz
addikt
Egész jó ez az F7 bios
Eddig 470-en emelt FSB/MCH fesszel is fagyott az orthos, most meg alapfeszen simán megy. Feljebb meg mintha elvágták volna. 474-en akármekkora feszt adok, 4 sec alatt merevre fagy a gép teszt közben
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
Na annyira azért nem rózsás a helyzet, bár határozottan nem rossz
472-őn már 15 perce megy az orthos, fsb/mch alapfesz. 474-en 0,1/0,2+fesszel is fagy 4 másodperc után
Észrevettem egy bugot is, (vagy az everest bugzik) miszerint a ramfesznek biosban +0,1V-vel többet kell adni, akkor adja a pontos értéket. Tehát eddig a 2,1V-hez +0,3V kellett, most +0,4V
Ramok is valahogy jobban mennek, igaz nem 1:1-ben, de ment néhány percig 1040MHz-en 5-5-5-15-el 2,3V-al a ramomEddig csak 1000-et bírt.
Ha így haladunk az f1x-es biossal meglesz az 500-as FSB
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
Ezeket a sorokat 6*475 alatt írom ide, FSB, MCH fesz normal
Eddig ennyin emelt fesszel sem indult el
Mi lesz itt még, lehet vennem kell bikább ramot
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
Felraktam az F7-et
Most alapon megy a 6300. Így még soha nem is teszteltem
De azért furcsa, hogy úgy tartja 50 fokon a két magot a freezer, hogy csak 700-at forogOrthossal izzasztom, de nem akar izzadni.
CPU-Z 1,312V-t ír.
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos cigaretta 🔞
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest