- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
egy mx510-es és egy razer diamondback
csak sajna a razer-t egyáltalán nem tudom használni, mert win alatt is kifagy, a másiknál meg - édekes módon - csak játék alatt vettem észre, de ott nagyon érdekes dolgokat produkál: néha azt csinálja h nemtom mozgatni, de folyamatosan lő, még akkor is, ha kihúzom a kábelét a gépből
lehet h ki kellene cserélnem az alaplapot? -
ballington
addikt
válasz
ballington #3755 üzenetére
na, hamar kiderült, hogy a frissített bios-sem orvosolja a problémát
-
ballington
addikt
na most volt időm frissíteni a bios-t.
meglátjuk, mit hoz...én az @bios-al tettem fel win alól, és az F14D-t tette fel. -
ballington
addikt
válasz
Grave Digger #3735 üzenetére
sehol nem jó, mindegy hova dugom
most újra raktam a vista-t (nem csak ez miatt, amúgy is akartam), az alaplapi drivereket nem tettem fel, nem jó. előtte fenn volt, de nem jó. -
ballington
addikt
hola,
adva van a következő problémám:
razer diamondback egerem nem hajlandó működni normálisan se vista, se xp alatt.
az egérrel nem lehet baj, mert tegnap bevittem céghez, 8 órán keresztül folyamatosan használtam, semmi gond nem volt vele.
hiba jelensége: használat közben (már ha megy) foglya magát, és mintha lefagyna, nem csinál semmit, pedig az optika is ég. ha kihúzom és visszadugom a kábelét, akkor újra jó egy darabig.
a kérdésem az, hogy lehet-e valami gond az usb-vel az alaplapon, annak ellenére, hogy pendrive használat során nem tapasztaltam gondokat.
az érdekes az, hogy mostanában régi mx510-esemmel is vannak ugyanilyen gondok, bár vele csak játék (Wolfenstein: ET) alatt vettem észre. -
ballington
addikt
na és az úhy megoldható, ha a vista-s samut ich8-asra (tehát a sárga csatira), a hitás xp-s vinyót pedig a jmicron-ra (lila csati).
ekkor elvileg tudom azt állítani, hogy a samura beállítom az ahci-t (mer ugye erre vista megy), a hitát pedig hagyom ide módban (mert ugye azon régi xp van, és néha azt is el akarom majd indítani)az már más kérdés, hogy ha másolok így egyik vinyóról a másikra, akkor ez hogyan befolyásolja a sebességet. lehet nem is éri meg így az ahci, és hagyni mindent ide-ként és mindet az ich8-ra kötni?
-
ballington
addikt
válasz
ballington #3478 üzenetére
bár ahogy nézem ekkor azt kellene, hogy ha xp-t indítom a másik vinyóról, akkor át kellene állítanom mindig az ahci-ket disabled-re.
akkor viszont marad az ide módú vista
native mód nincs befolyással arra, h xp vagy vista, illetv h friss vagy régi OS? -
ballington
addikt
na asszem itt kellett volna kezdenem:
erre tud valaki valamit? -
ballington
addikt
az "1"-est hsz jól értelmezem? tehát ha van egy sata (sárgára kötve) és egy ide vinyóm, akkor ha a sata ahci mode "enabled"-re van állítva, akkor a vista telepítőnek nem kell a sata driver? tehát a pre-install?
vista-hoz milyen drivert érdemes leszedni előre? külön szedjem le az audio, chipset és lan drivert is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- GTA V
- Star Trek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest