Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pottyoske

csendes tag

válasz tlac #1199 üzenetére

Ne mind veszodjetek ezen a kerdesen F5 vagy mi a banat :

F5 a legrissebb BIOS A Gigabyte 965P DSRPPPPP hez nyilvanvalo ti is megneztetek/megnezhetitek az alaplapgyartonal

A frisssitest most este megcsinaltam a 4400 essel de a probara kell varjak szerdig mert mergemben ma delutan eladtam a procit ;) :C :( egy infoscegnek akinek volt P35 DS3 as alaplapja
    egy peldany a raktaron. Most varok szerdaig mig megjon a kovetkezo

Koszi a tanacsot a Load Optimizeddel
    Mihelyt van proci jelentkezem. 2 nap kinlodas utan inkabb eladtam
    Igaz a VGA t is :C :DD ugyhogy most az alaplap pihen Holnap reggel azt is rendelek.
    Mihelyt osszeall proba megint
    Jo lenne vinnek az alaplapot is de tul draga
    Udvi mindenkin ek

• pottyoske

csendes tag

Udv mindenkinek. Regi motoros vagyok de eddig sosem kellet irkalno forumokban.
    rengeteget olvastam amit irtatok ti es mas forumokon de mindent en sem tudok megkapni
    A kovetkezo gondom van (tapasztalt letemre nem tudok mit kezdeni vele)
    Giga alaplap Ga 965P DS3P alapla F5 biosra felfrisitve ahogy a gyarto oldalan kell stb
    eloszor C2D 4400 procival mukodtettem huzva vagy anelkul stb TOKELETES MUKODES
    Harom napja vettem egy C2D 6750 es FSB 1333 as procit
    Eddig minden stimel mindenki azt irja megy biosfrisitessel alaplapgyarto forumokon
    F5 os bios-al stb .
    Bokkeno nekem NEM INDUL, azaz NEM BOOTOL be !!!!!!!
    az alaplap rev 3.3 as ahogy mindenki leirja elmeletileg minden stimmel
    gyakorlat egy nagy f.--z. Mi a bánat baja lehet ?????

visszaraktam a 4400 est mert meg nem adtam el Minden tokeletes, mukodik Huzva vagy anelkul is
    Ujra teszem a 6750 est, persze meg csinalok bios reset-et is, hasonlo jelenseg :
    ventilatorok elindulnak csipogas semmi es nezem a fekete kepernyot, par masodperc, az alaplap ujrakezdi a bootolast ventilatorok felporognek, majd 2 masodperc leálnak, majd 6-8 masodperc es ujra bootol az alaplap. Fene se erti.
    Harom napja ezzel kiserletezem 4400 be 6750 ki majd 6750 be es 4400 ki.
    Ha valaki tudna tanacsot adni nagyon megkoszonnem
    A gyarto azt irja: 965P DS3P alapla 3.3 rev. az F5 os biossal megy az 1333 FSB
    vagyis 6550 , 6750, 6850 procik sot meg a quad ok is
    Ezt en nem ertem, A proci jo kiprobaltuk es siman megy egy P35 DS3 alaplapban egybol

KOSZI A VALASZOTOKAT

Új hozzászólás Aktív témák