Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
k.zozo.
üzenetére
húú én húde örülnék 438as fsb-nek...
de nekem egyszerűen ha egeret szülök se megy 350en se...
pedig az aztán nemsok. Bárminek emelem a feszt, ram-ot auto időzítéssel, visszaszorozva, visszaszorozva a procit is, hogy azok biztos ne legyenek limitesek, nekem egyszerűen fos alaplapom van. Gariban cserélték, az előző rev1 volt az 400on még vitte, ez meg még ott se... egyszerűen peches vagyok ezekkel a mocsok lapokkal -
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de nekem egyszerűen ha egeret szülök se megy 350en se...
pedig az aztán nemsok. Bárminek emelem a feszt, ram-ot auto időzítéssel, visszaszorozva, visszaszorozva a procit is, hogy azok biztos ne legyenek limitesek, nekem egyszerűen fos alaplapom van. Gariban cserélték, az előző rev1 volt az 400on még vitte, ez meg még ott se... egyszerűen peches vagyok ezekkel a mocsok lapokkal