- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
nem biztos hogy a csipszet vége volt a 470.
lehet a procid nem vitte stabilan a 470 feletti fsb.-t.
az én DS4-em betonstabil 510-et vitt.
akinek viszi a procija a magas fsb-t annak mind 495 körül hasalt el a csipszet.szóval....
Gaben:az hogy neki 1 teszt erejéig vitte a 8x475-öt az nem sok mindent jelent .az enyém is vitt 6x540-et pár percig és azóta sem.pedig nem volt tulfeszelve.
[Szerkesztve] -
Gaben01
őstag
Az okfejtés nekem ott sántít hogy egy asus commandoban ment 8x475-öt is ez a 6600-os.Tehát inkább a lapom és a feszültségszabályzása lehet a ludas a dologban,cserélni viszont most nem fogok csak ez miatt.Asszem előbb a 2x1GB 667-es pqi ramomat cserélem le,lehet nem rajonganak túlzottan a 900+ órajelért (2,1V - 2,3V)
Hogy megért-e +10K-t vagy nem,ezt nem merném így kijelenteni,csak tegnap este óta van nálam.Neked mennyibe volt a váltás?
Egyébként meg egy ''csak'' 3555-ön (48%-os tuning) járó 6600-os nem tűnik rossznak,pláne hogy tudom van még benne tartalék.Egy quad-ra viszont már tényleg nincs szükségem,majd pakolok alál a későbbiekben valami komolyabb lapot amiben ki tudom hajtani és akkor már boldog ember leszek (hát még a nejem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest