- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
előkerestem a lapot (benne egy e6400, meg 2x1 giga 1066-os a-data extreme edition, majd egy vmikori netes géphez raktam el, azt hiszem pocséklás)
az ott tényleg réz, ahol mondod
karcold meg az nb bordáját, na az már nem rézén így hűtöttem még régen az északi hidat
(kis northq venti, azt hiszem 7V-on ment)P35 tény, hogy modernebb deszka, mondjuk nekem szimpatikusabb az x38 és x48 széria, de ez már mindegy, szubjektív dolog.
p35 elég jó lap, volt giga p35 ds4-em, nagyon könnyedén ment benne a tuning
x38, x48-at annyira nem szeretik az emberek, nem megy olyan jól az fsb tuning benne, plusz eléggé melegszikA p35-ön láttam képen is, hogy sok minden változott. Ott hány fázis van? 6 vagy több?
ugyanez a 6, virtuális 12 felállás van
Ez a virtuális 12-t hogy értetted amúgy, ha egyszer 6 fázis van? Fura nekem ez a "virtuális 12" elnevezés.
giga nevezi így
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest