- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tegnap szerettem volna játszani egy kicsit. De miután betöltött a meccs, és elkezdődött, nem működött a billentyűzetem a játékban. Nem tudtam mozogni, se írni, még kilépni sem csak alt+tab után. De érdekes módon a menübe jó volt. Oda tudtam írni. Újraindítottam a gépet, próbálkoztam párszor, de semmi.
Nem tudom mi lehetett.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #56 üzenetére
Recoil sokat. Alap fegyverrel elég nyogve-nyelős lett. Főleg távolabbra. Már közép távolról is figyelni kell a szórásra.
De sokat nem nyomtam vele csak 3 meccset eddig. -
.LnB
titán
Azért egy teambalance mechanika beleférhetett volna ha már pénzt akarnak érte kérni... :S
Nerfelve lett pár fegyó, és van új map. 3 kör alatt ezek az észrevételeim.
-
.LnB
titán
Most, hogy nézem az animét, megjött a kedvem a játékhoz. Kár, hogy nem lehet vele játszani.
Van valami megjelenési dátum egyáltalán? Én nem emlékszem rá, hogy olvastam volna ilyet. -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #39 üzenetére
Igen, 17:00ig tartott. Mert már nem megy nekem (sem).
Nem volt rossz. -
.LnB
titán
Kezdek belejönni. Scar és AS50-es sniper fegyver elég durva. Főleg az utóbbi. Már volt, hogy szidták az anyukámat
A városos TDM pálya bejön, a másik annyira nem. Majd a bombás játékmódot kellene kipróbálnom. Mert eddig csak a TDM ment. Annyira nem rossz. Van kedvem leülni elé. De csak más game mellett, mikor mást megunok. -
.LnB
titán
Na tegnap frissítették a klienst, most már be tudok lépni megint. És kaptam még egy kulcsot is.
-
.LnB
titán
Itt valami nem jó.
Tegnap feltettem a gamet, fb-al loginoltam be. Működött is. Ma a nexon launcher kér felhasználónevet és jelszót. De nem tudom mit kell megadnom. Beloginolok és nincs ott a game. :S
Nem emlékszem tegnap mit adtam meg, vagy kellett e valamit megadnom. -
.LnB
titán
Kicsit bővebben. Nemnis feltétlenül a lassúság a baj, hanem hogy nincs fov állítási lehetőség. Kicsit nagyobb fov beállításával lehetne a sebességérzetet növelni. A masik nagy bajom nekem, hogy a rátartás fegyverrel (vagyis mikor célzol, Közelebb emeled a fegyvert) az nem úgy van, hogy addig emeli fel a fegyvert amíg nyomod hanem toggle-s. Szóval kattintasz és a következő klikkig úgy tartja. Ezt én utálom alapból és nem találtam meg, hogy hol állítható. Sok fegyver van. Mind testreszabható és unlockolható. Elég tartalmas ilyen téren a játék. És igen, az alap fegyverek szórása nagy. Ráadásul a recoil nem is nagyon kontrollálható. De erre fél óra játék kevés is.
A gyilkoláskor és minden történésnél felvillanó plecsnik nagyon CoD-osak. De egy casual játéknak ez megbocsájtható.
Beállítások menüből hiányolok sok opciót még. De ezen felül rendben van a játék. Ma még nyüstölöm kicsit. Komolyabb konklúzió a hétvége folyamán várható.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #17 üzenetére
Fura. Lassú. De nem is azt vártam, hogy rögtön magával ragadjon. Van pár beállítás ami nekem hiányzik. Szokatlan inkább. Vagyis nekem mindenképp az.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #13 üzenetére
A picsbe.. Azt hittem csak én vagyok ilyen marha különleges.
de akkor csak az előbbi vagyok.
-
.LnB
titán
Kaptatok ti is valami fegyvert? Email-ben van valami.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #6 üzenetére
Ne is mond. Szerintem te is tudod mekkora CoD hater vagyok. Múltkor megnéztem ennek a trailerét és elkezdtem visszaolvasgatni a híreket a játékról itt fórumon. Aztán akkor láttam, hogy én is rögtön oltottam kommentben a játékot hogy egy COD klón.
De most be vagyok zsongva. Kíváncsi vagyok rá. Max nagyon lehúzom a francba. Mióta nincs időm komoly competitive multi játékokra elvagyok az ilyen f*sokkal is
igénytelen lettem. De azert CoDhoz nem nyúlnék!
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Nem szerintem. De még új dolog. Ha páran tapasztalatot cserélünk az is jó. Én pl mostanában (igaz magam sem tudom megmagyarázni, hogy miért) de DirtyBomb-bal játszom. Annak is halott a topikja. Ez is engem csak a témája miatt érdekel. Kipróbáljuk aztán lesz ami lesz. Tőlem majd számíthattok hosszabb elemzésre itt.
-
.LnB
titán
Most, hogy lassan megkaptuk páran a zárt béta kulcsokat, gondoltam nyitok a játéknak egy topikot. Gyűlhetnénk itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- BMW topik
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- OpenMediaVault
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest