- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
Bugreportba nem írok véleményt inkább kitöltöttem ezt itt.
- Egyébként a tachikomákat nagyon könnyű hackelni, ugyanis csak a megkezdéséhez kell közel lenni, a folyamat már távolságfüggetlen. A hacker visszarohan a spawnhoz, a többiek pedig szétlövik.
- A lagok szerintem szerveroldaliak, mert nem mindig jelentkeznek.
- A fegyverek szórásképét az upgradekkel egész jól lehet javítani. Az ACR-re +11 stabilityt pakoltam, egész kezes lett a végére. -
bozont
veterán
Igen, az sokszor előfordult velem is, hogy a gel armor aktiválása után rögtön kaptam egy fejlövést, az meg akkor is instant halál.
Elég idegesítő tud lenni. A sentry meg tényleg gyenge kicsit, vagy gyorsabb bemérés kellene vagy nagyobb sebzés. De ahogy írtam is Terminal játékmódban elég jól használható a csatagócpontok miatt, TDM-re felesleges. Mondjuk az "intel" jön rendesen, általában mire lejár a CD megvan a t1-re elegendő mennyiség, de ha jól játszik az ember akkor a 400 is összejön.
A fegyverek szórásával alapesetben nem lenne bajom, de nagyon zavaróak a tök véletlenszerű fejlövések. Kiszámíthatatlan az egész, még közelről is.
Milyen procid van? Ha jól láttam csak egy magot használ, szóval gyengébb cpu-val lehet gond. Nálam gond nélkül viszi a 270x.A játékban is bozont néven vagyok amúgy. Egyelőre amcsi szerveren toltam, reggel még nem volt sok játékos az európain. Így játszható volt, de néha eléggé felugrott a ping, érzetre persze, de jó lenne ha ki is írná valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest