- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
lehet hogy hujeseg, de a haverod gepebe bekene tenni egy p4c t. mert ic7(G) telleg haklis a ramokra (ami szvsz nem jelenti hogy szar deszka, nekem nagyonis bevalt), meghat 800fsb alatt 266 on hajtja a ramokat. ezigy kicsit szanaszet amit irtam, de en ezt a lehetoseget meg kizanam mielott a vga ra gyanakodnek
(foleg ha 3dmark2k1 rol van szo..) -
Nahar
tag
Beszéltem egy szervizes haverral, állítása szerint nincs semmi féle kompatibilitási gond, egyszerűen nem szereti a gagyi RAM-okat. Kipróbáltam, RAM csere után 8x-os AGP-vel is vígan muzsikál, még az nVidia logoval fémjelzett Prince of Persia TSoT-al is 60-as fps-t ér el.
No, én nagyon meg vagyok vele elégedve, megvételre ezt ajánlom (Sulinetben 46015HUF).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest