- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nahar
tag
Tényleg nVidia-hoz szoktam
Nekem is tetszik, hogy nem kell állítgatni ha TV-re akarom tenni a képet, viszont még nem jöttem rá hogyan lehet megoldani, hogy a film lejátszás kezdetekor automatikusan teljes képernyőn induljon a film a TV-n, de csak a TV-n, közben a monitoron lehessen ''dolgozni''. Detonatornál ez beállítható volt. A Windows asztal kiterjesztése nem jó erre. -
Nahar
tag
Más is tapasztalja, hogy bootoláskor sötét a képernyő, csak az XP logójától látszik valami a monitoron? Idáig minden VGA kártyámnál láttam a BIOS-at.
Másnál is hasonlóan bootol?
[Szerkesztve] -
Nahar
tag
Beszéltem egy szervizes haverral, állítása szerint nincs semmi féle kompatibilitási gond, egyszerűen nem szereti a gagyi RAM-okat. Kipróbáltam, RAM csere után 8x-os AGP-vel is vígan muzsikál, még az nVidia logoval fémjelzett Prince of Persia TSoT-al is 60-as fps-t ér el.
No, én nagyon meg vagyok vele elégedve, megvételre ezt ajánlom (Sulinetben 46015HUF).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Sapphire R7 250 1GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest