Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hát nem is tom, ez a 110 kicsit kevéskének tűnik, mivel most a sima x800 xt kerül annyiba
-
Zorc
tag
válasz
bestkiller #166 üzenetére
Nem rossz a 4 nanós memóriáktól.A frekik milyenek voltak? Proci?
-
bestkiller
tag
Hali mindenkinek.
Nekem nem gyári tuningos karim van, de meglepetést okozott a 3dmark03-ban.
4132 pontot csináltam vele és nem volt a kari a végén.
A kárgya a következő:
Abit 9600xt 256Mb-os és 4 nanós ramok vannak rajta.
És ahhoz képest amiket olvastam nemsokkal marad el
Várom a reagálásokat.
Sziasztok
[Szerkesztve] -
lol
senior tag
esetleg érdemes várni [márciusban várják a megjelenést] még x850xtre, olyan 110ezer pénz körüli! Bővebben: link
-
szatocs
őstag
Köszönöm, így már biztos, hogy nem várok a PCIexpressre, és könyebb szívvel belevágok az x800 xt pe-be.Tényleg kösz, mégegyszer
-
lol
senior tag
9600-as szériára felesleges a 256mb ahogy fentebb is kifejtették...
amúgy persze mindenhol leírják, hogy a pci express ilyen-olyen jo, gyors de valós tesztekben lof@sz, de egy jövőbe mutató technológia hiszen egyre kevesebbet fognak agp fejleszteni és talán-talán ki is fogják jobban használni a pci-express adotta lehetőségeket meg persze most alaplap válogatja! amúgy árak tekintetében, nézz körül a depo.hu-n vagy kiskerek árlistáiban >> hasnáld a googlet!! -
szatocs
őstag
A Gecube 9800xt mennyibe van ? És hol ?
-
szatocs
őstag
''GECUBE RADEON X800XT PCIe series supports the newest PC architecture standard – PCI Express offers the ability to send and receive data simultaneously at twice the speed of current AGP 8x solutions.'' - Ezt a Gecube honlapja írja a kártyáról, én csak emiatt mondom.Jah és ennek tükrében, mármint ha a Gexcube 9600xt extreme nincs 256DDR, akkor nem hiszem , hogy ilyet veszek.És igen, lehet, hogy nem számít olyan sokat az a bizonyos ''PE'', de ha már van egy ilyen árú kártya , akkor már 7 ezer forint nem oszt, nem szoroz.
-
szatocs
őstag
Hát nem is tom, azon gondolkodtam, hogy mikor év elején a mustáran volt sulinetre Gecube x800 xt pe, akkor még azt akartam venni, Mondván visszaigényelve 62,5 - ből van egy király kártyám.Mióta kiszedték, és amióta van az a meggondolásom, hogy ez a kártya még várhat, mivel PCI expressen gyorsabb lehet, áttértem a kisebb testvérre. Játszani Kéne , mert most egy FX5200- am van, és az nem sok mindenre jó.Lehet, hogy mégis x800xt (115) lesz belőle, így hogy a platinum editiont kiszedték (125), de én még szívesen rászánnám azt a visszaigényelt 7 ezret.
-
szatocs
őstag
Mennyibe fáj most egy ilyen kártya, és hol, esetleg van -e sulinetben?
-
szatocs
őstag
Na most az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e ezt a kártyát megvenni, vagy jobb-e a sapphire vagy az excalibur.Teszten a Gexcube mindkettőt veri (3DMark2003), és az 500/350 is jónak tűnik mhz-ben.De sok helyről hallom, hogy nem jött be nekik a 9600 - as sorozat. És még valami. A Gexcube 9600xt extreme 500/350 ugye 256DDR. A Gexcube ugyanaz, mint a Gecube?Mert ha igen, akkor a Gecube honlapján nincs nyilvántartva ez a kártya, mert nekik extreme edition csak 128 DDR-rel van.Előre is köszönöm felvilágosításotokat.
-
Orc
senior tag
A mostanában vásárolt karik mennyit mennek(tuning)?
-
moli
csendes tag
sziasztok ATI 9700 Pro-m van és szeretném lecserélni 9600 xt extrem-re kérdésem érdemes?
MDmark 2001SE 13950 pont kártya nincs húzva
proci 2500+ 3000 re huzva /512DDR -
kokobe
őstag
Far cry-ban és az öszes többi direcx9-es jatekban veri az extreme 9600xt az 5900xt-t kivéve a directx8.1-es game-kat a sima 9600xt-vel pedig azonos szinten van directx9-ben az 5900xt.
-
Orc
senior tag
Érdekes, hogy az aquamark 900Mhz-es ramo órajel mellet is végigfut.
-
Orc
senior tag
Nekem 567/800-on képes müködni, de ezt is csak rövidtávon extra hütéssel.
-
Orc
senior tag
Up! Érdekelne, hogy a mostanság vásárolt karik meddig tuningolhatók.
-
derrick
csendes tag
Srácok, akinek nem menne:
-próbáljatok valamit állítgatni a BIOS-ban!
én kapásból az AGP apert. size-t felnyomtam 128MB-ra.
-legújabb drivert felrakni
-esetleg újabb directX verziót...
nekem a kártya a hozzáadott ATI 3.x driverrel meg a hozzáadott játékban a Gamma correction állítgatáskor fagyott... még az PIII-as ASUS lapban (itt a max AGP 4X-es lehetett csak mivel 8X nem tudja az alaplap)
viszont legújabb ATI driver + directX felrakása után atom stabilan ment.
Most az Socket A alaplapomban SEMMI hibát nem csinál. És meglepően könnyen ment a tuning is. Szerintem ha jól szellőző házat használsz akkor nem is feltétlenül kell piszkálni a gyári hűtést - az majd garancia lejárta után ráér.
Igazából nem értem hogy hogyan lehet az hogy egyes alaplapokban rendetlenkedik a kártya. Pláne ahogy azt itt elnéztem mindenki elég márkás cuccokkal van ellátva etéren.
Nekem amikor fagyott akkor totál elszállt a rendszer - gyakorlatilag klasszikusan lemerevedett a rendszer aztán reboot...
szerintem akinek hibaüzenettel fagy ki valami az még előfordulhat hogy drivercserével megoldtható...
Remélem mindenkinek sikerül valamilyen megoldást találnia!!!!
üdv. derrick -
Skylark
tag
Időközben próbaképpen felhúztam a kártyát 600/800-ra. 3DMark2k3 4560 lett, de a lényeg, hogy lefutott. Tehát valószínű drivergondok lehetnek csak nálam?
-
Skylark
tag
Abit IC7 P4 3,2@3,5 1GB DDR no + a GeXCube Radeon 9600XT Extreme,alapon.
3DMark2k3 4150
3DMark2k1 12900 körül
de
Adott két vadiúj kártya. Húzva egyik sincs.
Az egyik havernál, hasonló konfiggal. Full grafikával belefagy a 3DMarkba, Call Of Dutyba, UT2k4be. Kártya forró állítólag, több driverrel próbálva, új telepítésű XP-vel.ergo megy vissza garba...
Másik kártya nálam, a hírek hallatán őrült tesztelgetés...3Dmarkok, UT2k4,ok, de a C.O.D.bekapcsolt FSAAval és persze plafon grafikával, lefagyott...mint a mosoly az arcomról. Annyira, hogy a Catalistba (4.2) épített védelem se segített, csak a reset. Újraindítás után az oprendszer is lefagyott. 5 perc pihenő (+ cigi) után minden ok.
Sokra nem megyek olyan kártyával ami megbízhatatlan, bár a Gef FX5600-hoz képest a tesztek majdnem 2xesek - ezt persze a játékokban abszolút nem venni észre - tehát kenhetem a hajamra. (már , ha lenne)
Excel táblázatban a betűk furcsán haloványak lettek. (Sylfaen dőlt 8-as 1024x768) Eddig az FX5600al tökéletes volt...
Évek óta nvidiám volt elszoktam már az ilyesmitől, mondjatok valami bíztatót; pl. nálam driverhiba, vagy a gameben nem kóser valami. Másnál a C.O.D. ok? (persze ui. VGA-val) Vagy csak 6xos élsimítással van baj? -
arpi6k
addikt
Ja igen, és a mustáron kívül hol lehet még kapni??? Mert én máshol nem nagyon láttam.
-
arpi6k
addikt
Abit Is7-e alaplappal van valakinek tapasztalata??? Összeakadás stb stb...
-
Calogero
addikt
Gratula
En is ilyet hajtok(igaz most csak alapon, mert igy is eleg a teljesitmenye, de nyugodt vagyok hogy kesobb is jo lesz meg mert van benne tartalek szufla)
590/800
3D Mark2001SE: 14816
3D Mark2003 340Patch: 4513
Konfig: Abit NF7-S v2.0 AMD BARTON 2500+@3200+ 2*512Mbyte 400DDR 2db Belinea 103055
Bar nalam igy eleg forro fejuek lettek a memoriak es a gpu is, Talan egy jobb hutessel menne a 6xx/800at is 590/810-nel mar hibazott a kartya
[Szerkesztve] -
derrick
csendes tag
Barton 3200+ , FSB 400
ASUS A7N8X-E Deluxe, 2x256MB 400Mhz DDR,
GeXCube Radeon 9600XT Extreme @ 562,5 / 800
Aquamark (1024x768): 34309
3DMark 2001: 14081
3DMark 03 340: 4430
a grafkártyán a memória hűtborda fent: 41 Celsius
egy apró hibát sem érzékeltem! megy a kártya tökéletsen 8X AGP beállítással is
ATI Catalyst 4.2 van föltelepítve.
megjegyzem az ASUS TUSL2-C Piii alaplapban sem volt gáz a kártyával.
szóval én bátran ajánlom mindenkinek. az említett ASUS lapokkal nem akadt össze... szóval 46000-ért ez a teljesítmény mindenképpen figyelemre méltó. -
Calogero
addikt
Nha megvettem a 9600XT Extrem kareszt melyik drivert rakjam fel hozza? Omegat? vagy 4.2 Catalys-t?
-
Nem rossz a picike, csak egy baj van vele....
Még nem az enyém..... -
Beka
csendes tag
Gondom van az Asus9600xt-vel.
Smartdoctor szerint a vcore 1.25V ahelyett, hogy 1,65 lenne. A tobbi fesz ertek ok. Amugy feketere valt a kepernyo eleg gyakran jatekok alatt. Lehet ez a baja? Jelenleg mar megprobaltam a fastwrite-ot disabled re rakni, semmi valtozas. Nincs huzva gyari ertekeken megy.
Van valakinek ilyen vid.kartyaja?
[Szerkesztve] -
Guseppe
tag
haris:
Írd a boltok nevét! -
-
Guseppe
tag
Hi All!
A 3.06-os 533MHz-es gép a Mistral szervízben van, ellenőrízzék Ők! Ma már azt mondták, hogy az alaplapot 80%-ban beszámítják. Montduk, hogy bocsi, de (másnapos) cseregaranciás idő alatt lett visszavive úgyhogy Gigabyte alaplapot kérünk helyette. A kártyát is cserére kértünk, nem kérünk olyan VGA-t ami csak 4X AGP módban működik ezzel a alaplappal biztonságosan. A Bartonom alatt mellesleg nagyon jól megy a Gexcube... Szóval megy a hajcihő!
RECSKA neked nincs vele melegedési problémád? Nem méri szarul az alaplapod a procihőmérsékletét? Mert én azért vittem vissza mert 75-78 fokra is felmegy a hőmérséklet. Mellesleg nem fagy a gép, tehát valszeg rosszul mér, de nekem így nem kell az alaplap. Nekem olyan gép kell amit ha összeépítek akkor az úgy működjön ahogy kell!!!! Nem alkudozom a MISTRAL-lal és ti se tegyétek!
Mellesleg utoljára vásároltam ott! -
Alkarcsont
senior tag
Most voltam a Misstral oldalán és valóban nem gagyi ramok vannak rajta valószínü ilyet fogok én is kufenolni
-
válasz
Alkarcsont #92 üzenetére
A mistralban lehet kapni, om-számról fingom nincs....
Voltam a mistralban- és kipróbáltunk egyet....... Hát....
Megy mint a meszes...... És eszméletlenül húzható.... -
Nahar
tag
Tényleg nVidia-hoz szoktam
Nekem is tetszik, hogy nem kell állítgatni ha TV-re akarom tenni a képet, viszont még nem jöttem rá hogyan lehet megoldani, hogy a film lejátszás kezdetekor automatikusan teljes képernyőn induljon a film a TV-n, de csak a TV-n, közben a monitoron lehessen ''dolgozni''. Detonatornál ez beállítható volt. A Windows asztal kiterjesztése nem jó erre. -
Calogero
addikt
Hat ha egy 8Xagp kartya csak 4X AGPvel megy ott van valami bibi.
Ezert is felek megvenni
Tudom hogy nincs nagy kulonbseg 8 vagy 4 kozott de megis ha 8X akkor mennjen azon -
NA!
Úgynéz ki, hogy csak jövőhéten lesz ebből valami...
De olyan szerény véleményem szerint hogy lehet, hogy vsak 4xAGP-n megy?...
Ha valaki ezt megmondja, kalapomat emelem.... -
haris
őstag
Atinál ez normális.
Nekem volt már 8500, 8500le, 9200, 9600XT, és mind igy indul.
látom nVidiához vagy szokva.
A másik(amit viszont nagyon szeretek ATI-n), ha kiviszem a nagyszobába TV-n filmezni, nem kell cipelnem a monitorom is, és klónt állitgatni, ahhoz, hogy adja a TV képet( mint a gef-nél kellett), csak rádugom az S-videot és bekapcsolom, a TV-n meg jön a kép -
Nahar
tag
Más is tapasztalja, hogy bootoláskor sötét a képernyő, csak az XP logójától látszik valami a monitoron? Idáig minden VGA kártyámnál láttam a BIOS-at.
Másnál is hasonlóan bootol?
[Szerkesztve] -
Guseppe
tag
Hi All!
A kutyafáját, alig tudtam ide belépni a munkahelyemen, az hittem valami szar van a prohardveren. Dilinyós kollégák beállították a gépemen Internetbeállítások\Adatvédelem\Speciális fülön Az automatikus cokie felülbírálata részt.Szivatnak anyám..stop!! No ezért nem működött az oldal. Áhááá
De most már itt vagyok és szeretném megköszönni a tanácsokat, ugyanis a kártya az általam tesztelt Abit IC7-G intel konfigban sekeresen elindult 4X AGP-s módban. BIOS-ból ha beállítottam a 4X AGP-t, akkor már az OP-rendszer sem indult el. Mondtam is, hogy HURRÁ, de visszaállítván bejött a rendszer és Windows alól problémamentesen vissza lehetett venni 4X-es módba. Mellesleg így is vissza fogja vinni a bátyám, mert nagyon úgy tűnik, hogy szar az alaplapi hőmérsékletet mérő szenzor. A gép atomstabilan megy mostmár, de 75-C fokot mutat, miközben ezer százalékik biztos vagyok benne, hogy max 55 fok ha van. Egyébként azért cseréltük le az előző alaplapot múlt héten csütörtökön, mert 75-C fokot mutatott az ABIT BE7-S lap. A Mustrálban egy új IC7-G-re cserélték, de ott nem melegedett fel 50 fokig sem, mondjuk levett házfedéllel, meg nem is ment annyi ideig. Mindegy a fagyás megszünt 4X-es módban. THX ALL
[''Csak az első milliómat ne kérdezze senki, hogy szereztem!'' (Bill Gates)]
[Szerkesztve] -
hcol7
senior tag
lehet hogy hujeseg, de a haverod gepebe bekene tenni egy p4c t. mert ic7(G) telleg haklis a ramokra (ami szvsz nem jelenti hogy szar deszka, nekem nagyonis bevalt), meghat 800fsb alatt 266 on hajtja a ramokat. ezigy kicsit szanaszet amit irtam, de en ezt a lehetoseget meg kizanam mielott a vga ra gyanakodnek
(foleg ha 3dmark2k1 rol van szo..) -
Calogero
addikt
Mindegyik 9600XT-vel ilyen sok gond van
vagy csak Gexcube ati 9600 xt exreme ilyen zsakbamacska?
-
Guseppe
tag
Ram ide, ram oda, nekem szar Samsung Ramokkal megy, bátyómnak meg Infineon-nal fagyizik a kártya. Mellesleg legújabb driverek fent vannak, se azzal se a cd-d adottakkal nem akar menni, rendesen. 3D alatt fagy! Természetesen cseréltünk ramot, de semmi javulás. Mindenesetre még 4x AGP-n nem próbáltuk, majd holnap megnézzük. Hátha úgy hajlandó jól menni.
De én a sajátommal meg vagyok elégedve, nálam nagyon sirályul megy! -
Nahar
tag
Beszéltem egy szervizes haverral, állítása szerint nincs semmi féle kompatibilitási gond, egyszerűen nem szereti a gagyi RAM-okat. Kipróbáltam, RAM csere után 8x-os AGP-vel is vígan muzsikál, még az nVidia logoval fémjelzett Prince of Persia TSoT-al is 60-as fps-t ér el.
No, én nagyon meg vagyok vele elégedve, megvételre ezt ajánlom (Sulinetben 46015HUF). -
Guseppe
tag
Thx a segítséget Raymond így gyorsabb volt mint utánna nézni...
)
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
''úgyhogy szerintem adtunk egy pofont a szarnak, mert megint csak annyi derült ki hogy van olyan gép amin jól megy és olyan amin nem''
Hat igen. Ez egy mindig aktualis regi bolcsesseg
''ha certified by Ati okkor elvileg kutya kötelessége lenne menni minden gépen hiba nélkül... ''
Azert ennyire nem kene elbizakodottbak lenni a ''certified'' szocska lattan -
Guseppe
tag
Gyors kérdés...
Gexcube radeon 9600XT extreme:
A graf. képernyő beállítások\Speciális\Apapter fülön nekem ez áll:
DAC típusa: Internal DAC(400 MHz) Ez nem a kártya órajele?
A Mistral boltban úgy árusítják, hogy 500/350(700)
Szóval akkor ez nem 500 MHz-es vagy csak rosszul tudok valamit? Ez a 400MHz mást jelent? -
derrick
csendes tag
p3 1200Mhz tualatin cerka, 512MB ram + GeXCube R9600Xt Extreme
tudom nem sokan használnak ilyen lájtos procit mellé
viszont:
3d Mark2001SE330: 7259
Aquamark: 19672
3DMark03 340: 3296
mind lefutott rendben hiba nélkül,
továbbá a következő játékdemok: (MIND Hiba nélkül)
Max Paine 2
Deus Ex -Invisible War
Contract Jack
Sacred
Lords of Everquest
az legújabb Catalyst drivert letöltöttem hozzá, ugyanis sajnos a hozzá adott Delta Force BHD fagyott amikor a gammát állítgattam... viszont az sem minden esetben... a játék viszont ment hiba nélkül!
szóval amióta fenntvan a legújabb ati driver azóta semmi gond...
még hozzá kell tennem, hogy mivel az alaplapom 4x AGP-t bír maximum ezért 8x nem tudtam kipróbálni.
úgyhogy szerintem adtunk egy pofont a szarnak, mert megint csak annyi derült ki hogy van olyan gép amin jól megy és olyan amin nem
dehát ha certified by Ati okkor elvileg kutya kötelessége lenne menni minden gépen hiba nélkül... nem tudom hogy ezek a gyártók nem félnek attól hogy rossz hírüket keltik??? az hogy az egyik (márkásabb) gyorsabb mint a másik vagy több cuccot adnak hozzá az oké, de akkor is mindegyiknek kéne mennie amin rajta van a tanusítvány... mert akkor mire jó a certification?? -
Guseppe
tag
Hi All!
Csatlakozom joe69-hez. Nekem mint ilyen Gexcube tulajnak az a véleményem, hogy igen, ezzel a kártyával vannak kompatibilitási problémák! Sebességben egyik barátomnak is hasonló kártyája van 9600Pro-ból és az eredményeink szinte azonosak, ezért mindenki gondolja át mielőtt vásárol, hogy ez a karit válassza-e.
Leírom ami tuti: Nekem ASUS A7N8X-X alaplapom és egy 2500 Barton-om van. Ebben foglal helyet ez a Gexcube kártya. Semmi fagyás, megy mint állat! 256MB Samsung 400MHz-es memóriáimmal mellesleg.
Bátyómnak egy vadi új Abit IC7-G -s alaplap, plusz egy 3.06 GHz -es 533MHz proci van és fagy mint állat a kártya. Egyszer sem tudtuk még egyik 3D Markot sem lefuttatni. Pipa is miatta a bátyó. De kiszedvén az Ő ilyen Gexcube kártyáját, nálam láss csodát tök jól megy! Kvázi, valszeg a kártyákkal semmi baj, csak a hozzájuk megírt szoftver nem akar mindenhol jól működni.
Hát tömören ennyi.
Nálam a 3D mark 2001: 12250
3D mark 2003: 3800
Semmi tuning. -
Janesz
őstag
Most akkor megbizható -e ez a kártya vagy sem(vagy csak a köcsög mistralba érkeztek hibás szériák??)... vagy inkább érdemes valami más márkából venni egy xt-t és azt felrántani??
[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
GeCube RADEON 9600 XT “Extreme” Graphics Card Review
Bővebben: link
640/800 -
Guseppe
tag
No csak megvettem ezt a Gexcube kártyát, nekem nagyon jól megy, de a bátyámnak fagy. Ugyanis kettőt vettünk a Mistralban. Nekem AMD barton 2500+ van, neki Abit IC7-G, 3.06 GHz Intel, de neki fagyizik 3D Mark alatt.
Most éppen lesikáljuk a rendszert. Holnapig elválik javul e a helyzet, vagy irány vissza a Mistrálba.
-
haris
őstag
RUDI:
Éppen most láttam a Magicompnál Bővebben: link ilyet: ATi Radeon 9600XT 128MB, HIS TURBO - brutto 48.000 Bővebben: link szép bordák meg minden, csak nemtom ilyen RAMok
Én vettem egy ilyet csak Turbo VIVO.
Ha rábírom venni, hogy menjen a gépemben, akkor küldök tesztet(ha még érdekel)
Vagy +csinálom haver gépében, mert csak az ''enyimben'' nem megy, mindenki máséban OK a dolog.
Ja és 45036,- péz
[Szerkesztve] -
Shy
tag
Iyen szemetelést nem fedeztem fel, csak érdekes hogy CSbe ilyen gyengén szerepel, bár lehet (sőt tuti) én állítottam be valamit szarul, azt hittem 1.8 amd egy ilyen kari alá elég de úgy néz ki tévedtem...
-
Shy
tag
Én is vettem ilyen kártyát, meg tudnátok mondani melyik drivereket tegyem fel hozzá pontosan? Egy haver azt mondta elég egy omega driver de azzal fagyott, szal úgy biztos nem, elég kezdő vagyok a radeonoknál pls help mi!
Amúgy valaki írta lehet ramhibás is azt hol/hogyan tudom megnézni hogy biztos legyek benne nem ba*ztak át a mistrálba?
Ugyanis CSbe nincs meg a fix 100fpsem vele 1,8XP mellett!!!
-
Tand
csendes tag
Talán kevesled? Szerintem az ára rendben van.
[Szerkesztve] -
Tand
csendes tag
azért nézz körül egy másik topicban is a témával kapcsolatban, mert bizony val.-leg van hibás vga amit kiadtak.
-
Tand
csendes tag
Mindenből ki lehet fogni egy hibás darabot. Nekem ilyen kártyám van és 500/620-on ketyeg. Peched volt, de most már ok. Ugye????????
-
Tand
csendes tag
Háááááát?? Nem tudom, de ott a boltban nem mindig állnak a helyzet magaslatán.
-
Guseppe
tag
Hi All!
Csak egy gyors info. Mindenki döntse el magának mennyire hisz az infónak, ma mondta nekem egy Mistralos srác mikor ilyen Gexcube 9600 XT Extreme kártyát akartam venni boltban, hogy gondoljam meg jól a dolgot. Ő inkább FIC RADEON 9600PRO 128MB (400/300) +TV+DVI-t ajálnja, bár ez valamivel lassabb, de az előbbivel állítólag sok kompatibilitási gond van. Én most alszom rá egyet, nem tudom mit is vegyek.
Hmmm, no comment. -
Tand
csendes tag
Én azt mondom, hogy szerintem nem sok értelme van sz..-akodni ezekkel a tesztprogramokkal. Nem érdemes 650mhz fölött járatni a kártyát, mert csak kevés az olyan program, ami ezt megkövetelné.
-
haris
őstag
ez elég vicces
Én tegnep csináltam a 3dMarkot egy 9600xt-vel, de most is emlékszem, hogy 10068, majd 10200 pont lett,
a 2003-ban pedig 3560pont.
Ma egy másik uilyen kari 2001-ben 9890 , 2003-ban 3670.
lehet, hogy nem pontra pontos, de hozzávetőleg stimmmel.
A gép 1800+, KT400, 512/333
Minden alapon.
Szoval mennyi lett az eredmény? -
wrz
aktív tag
Tényleg, valami ATI mágus mondja már meg nekem, hol lehet beállítani hogy a játékok alatt is 85Hz-en frissítsen.Vagy ehhez is külön progi kell, mint az Nvidia-nál?Tudom, hogy olvastam már itt valamelyik topicban, de most az istenért se találom meg..
-
wrz
aktív tag
Hát hallgatóztam, mondjuk engem még nem nagyon zavart a gép hangja.Kicsi venti van rajta, de nem hallok olyan búgó/sivító hangot, mint a Ti200-omnál, inkább ilyen szélzaj, vagy mifene van
Gondolom, ahogy átfújja a bordák közt a levegőt.De engem nem zavart még mondom, lehet neked ez is hangos, nem tudom.
-
wrz
aktív tag
Én szombaton vettem ilyen gexcube 9600XT extreme-t.Pár tesztet nyomtam vele alapon,2500+-os bartonom van 256DDR, így a 3Dmark01 ~12000 pont, 3Dmark03 pedig ~3800pont,Szerintem nagyon igényes kis kártya.HL2 kupon nincs hozzá, viszont adnak egy s-videó kábelt, egy DVI-vga átalakítót, driver, WinDVD, Delta force Black Hawk down CD-k.Ramok iszonyatosan megpakolva hűtéssel, a kártya súlya nem semmi
A venti kicsit hurkának tűnik viszont.
-
Kedden megveszem, szerdán már minden eredmény itt lesz fent.
És majd megy egy miniteszt Rudinak is róla ( terveim szerint ).... -
válasz
highlander81 #35 üzenetére
JAh!
Alvin tesónk betett a fórum elejeére egy linket, ahol ezt a karit baszogatták az x-bit-esek. szerintem lehetséges, mert nem rossz a hűtése!!! ..... -
ReFleXx
addikt
válasz
highlander81 #35 üzenetére
Ezt a karit telleg megeri venni szerintem. 46e penz
mustarba sulinettel : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
highlander81
tag
Recska:
Te a Mistralos Sulinetes Gexcube 9600 XT Extreme-ről beszélsz?
Azt lehet olyan jol tuningolni???? -
Doviziozo
aktív tag
Ez a Gexcube kártya sulinetben szerintem nagyon király vétel!
Már csak pénz kell rá!
-
Szerintetek mindegyik megy 800-on, vagy csak kibaszott nagy mák kell hozzá!
-
Azé má brutális a picike 640/800-on, az fix......
Megyek, és meg is veszem....... -
haris
őstag
válasz
highlander81 #29 üzenetére
Na én vettem ma egy HIS Excalibur 9600XT-t, igaz végül nem a turbo lett, de a 'classic'-on uaz-ok a bordák vannak.
Nos a véleményem egész felemás.
Először.
A kártya teljesitménye nekem megfelel.
3dMark 2001se 10068 pont
3dMark 2003 3527pont
Gép 1800+,512/333,MSI KT4V(KT400) minden alapon
A kari: GPU: 500Mhz, Ram 600Mhz
Viszont: 2001se (nagyon), és Prince of Persia(kicsit) alatt a kép szemetel, mintha a ram tul lenne huzva. más progik alatt ilyet nem csinál.
Holnap viszem vissza, huzni nem probáltam, de valszeg nem is lehet, ha alaporajelen is szemetel. Ja és a kari hátoldalán találhato Ram borda beleér az alaplapom 1.ram slot ram rögzitő fülébe. .( le kellett nyesnem a pöcökből 1mm-t hogy a kari beférjen.
Pár kép:
Üdv Haris
[Szerkesztve] -
highlander81
tag
Senkinek nincs még ilyen???
Pedig nagyon érdekelne a vélemény róla. -
Raymond
titán
''Lehet hogy én is nemsokára befektetek egy ilyen turbósított 9600XTbe...''
Ha nem azonnal, akkor inkabb probald meg ezt felhajtani:
Ha SK-n nem is, Becsben SZVSZ valahol megvan, mert nem csak lokalis akcio a dolog, ez a Sapphire uj arpolitikajaPl. Itt is megvan: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
haris
őstag
Hali Rudi
Én azért filozom a dolgon, mert eléggé ki van számolva pé'zem, de a karimat tegnap hirtelen felindulásbol eladtam, (ráadásul a héten itthon vagyok, nem melozok) igy égető lenne beszereznem 1 jo karit.
Még netezni is iszonyat ezzel as S3Trioval.(max 800*600at tud, igy nem látom a teljes képernyőt) -
rudi
nagyúr
Szerintem eléggé kiegyenlített, ma inkább RAM limitált, de amit jönnek majd a shaderből számolt textúrák meg hasonlóak Bővebben: link, akkor már talán inkább VPU limitált lesz.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
haris
őstag
hali mindenki
Engem csak az a tény tart vissza, hogy a Mustárban van.
Kicsit félek, mi van, ha vmi neadj isten nem klappolna, mennyi nyűg lenne elintézni ott....
Amin Én gondolkodom:
Connect3D 9600XT kb45e (pl 'ezüstcomp' az elöző karim is tőlük volt)
HIS Excalibur9600XT kb48e
HIS Excalibur9600XT Turbo kb51e
(a his-ek pl varázscomp, de láttam máshol is)
Véleményeket szívesen olvasnék.
Egyik márka sem olyan hangztos, mint a Sapphire, de joval olcsobbak(és ez vonz)
Szerk:
Rudi köszi a linket, akkor a HIS-ről már többet fogok tudni mondjárt
[Szerkesztve] -
highlander81
tag
HL 2 kupon van mellé?
-
highlander81
tag
Nah ha tényleg ilyen extreme edition van sulinetben akkor engem nagyon megfogott. A ti 4200 is nagyon jó de már itt az ideje a váltásnak.
-
válasz
highlander81 #7 üzenetére
Jah, van sulinetre is...
-
rudi
nagyúr
Éppen most láttam a Magicompnál Bővebben: link ilyet: ATi Radeon 9600XT 128MB, HIS TURBO - brutto 48.000 Bővebben: link szép bordák meg minden, csak nemtom ilyen RAMok. Azért egy FX5900XT talán valamivel jobb, bár az utóbbi sorozatkoról azt híresztelik hogy már nem annyira húzhatóak...
-
Jarlaxle
senior tag
De azért csak nem nyomja le az 5900xt-t...
Vagy mégis?
A remény mindig él bennem.
-
highlander81
tag
És az is sulinetben van? Mert akkor nagyon megéri.
Most gondolkodom, hogy dvd író helyett inkább ilyet veszek. -
A kérdésem az, hogy lenne-e valakinek ilyen kártyája.
Fakenul néz ki, az biztos.
Órajele 500/700.
Szerintetek milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest