- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezhawer
csendes tag
Hali
Köszi, de már megoldottam...sajnos úgy van ahogy mondtad. Egy power data recovery nevű csodával sikerült visszaállítanom mindent, de sajnos valóban egy két file nem nyitható meg vagy sérült. Defrag nem is volt talán soha szóval, hagytam inkább így. Annyira nem voltak fontosak az adatok főként csak zene. Azokat meg majd megszerzem újból. Annyi haszna van a dolognak hogy legalább tudom mi az ami elveszett
Azóta a teljes merevlemezt formáztam, azon má élő ember nem talál semmit sem
Azért köszi a választ
-
Lezhawer
csendes tag
Sziasztok,
Lenne nekem is egy problémám...ügyesen dobott egy error-t a partition magic két partició egyesítésénél és most ott tartok hogy a két partició közül csak a kisebbet látja a másik nincs meg...amin az adatok voltak, tehát amiket vissza kellene állítani. Na most fel is dobtam egy GDB-t ahogy olvastam és nekiestem a nagy hadműveletnek, feltámasztani drága halott bitkatonáimat
Addig meg van a dolog hogy scannelt egyet vagy 45 percig ( Step 1) utána kidobta hogy NTSF filerendszer meg minyavalya ( Step 2 ) ezután jönne valami recovery tree előállítása, ahol elvileg ha jól olvasom kedves elveszett lelketet láthatom újra és kelthetem életre őket.
Na már most, mikor rámegyek a Step 3 -ra hogy csináljon valamit akkor eltűnik minden
, a vinyo dolgozik de nem történik semmi? Ilyenkor mit kellene tennem vagy meddig kell várni hogy megtörténjen a csoda?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Keresünk dokkolókat
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest