- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
K. Mónika #1107 üzenetére
Vagyis G-ről olvasott a program, és G-re írta az adatokat? Mert NEM helyreállít, hanem MÁSOL a GDB. Így ha a forrás és a cél is ugyanaz a drive, akkor FELÜLÍR mindent. Hony miért? Mert a működése olyan, hogy analizálja a mentendő drive-ot, az összes adatot a memóriában tárolja, és ez alapján olvassa, majd másolja az adatokat. Vagyis menet közben NEM figyel a drive változására. Az OS meg nem tudja, hogy ott adatok vannak (ha tudná nem kéne menteni, mert meglenne), így nyugodtan ír oda, ahol még le nem mentett adat VOLT.
Ha nem volt azonos a forrás és cél helye, akkor van még esély. Szakembernél. Különben nincs.
-
K. Mónika
csendes tag
válasz
K. Mónika #1103 üzenetére
Mármint azzal a programmal történt a rejtegetés
De az is lehet, hogy nem is én csináltam, hanem a Win. 7. Nem tudom. Kaptam egy olyan fülest, hogy van olyan bibije, hogy két partíció esetén próbálja magát felpakolni, ha nem megy, akkor meg Ő rejti el magát.Szóval valószínű, hogy a Win 7 elrejtette a partíciómat, én visszahoztam. Utána visszahoztam a cuccokat get data back-el.
Ott is van minden, foglalja a helyet, van kiterjesztése is meg minden. De nem műkszik.
Borzasztó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Le Mans Ultimate
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest